Social

Ce putem citi in Ghidul pentru sanatate

Raluca Manolache
11 feb 2009 955 vizualizări
Cum scapam de ciuperca din urechi? Raspunsul la aceasta intrebare este dat in editia din aceasta saptamina a Ghidului pentru sanatate , noua extensie de brand a Ziarului de Vrancea. In acest numar veti putea afla de ce apar otomicozele si care este tratamentul acestora.

De asemenea, veti putea afla un raspuns la intrebarea "Vinul rosu: medicament sau otrava pentru organism?", dar si ca boala hemoroidala este o afectiune specifica lumii moderne. Medicii atrag atentia in editia din aceasta saptamina despre faptul ca mastia este o infectie cauzata de golirea incompleta a sinului, dar si ca batrinii nostri se simt marginalizati prin internarea in azil, iar copiii, cunoscind modul in care vor fi tratati parintii lor, resping de la inceput ideea caminelor de batrini. Si persoanele care sufera de claustrofobie vor avea ce citi in acest numar. Vrincenii care au nevoie de sfaturi medicale ne pot scrie in continuare pe adresa redactiei pentru a putea primi raspunsuri oferite de cei mai buni medici din Moldova. Reamintim ca "Ghidul pentru Sanatate" este suplimentul gratuit al Ziarului de Vrancea oferit vrincenilor inca din luna octombrie. Publicatia ofera sfaturi medicale pe intelesul tuturor si se adreseaza tuturor celor interesati sa duca o viata sanatoasa. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.