Social

Suparat pe tratamentul primit la Spitalul Dumbraveni

Raluca Manolache
22 nov 2008 758 vizualizări
Un pensionar sustine ca a fost dat afara din spital, desi se simtea rau Un batrin de 61 ani din comuna Bordesti a venit sa «pirasca» la ziar Spitalul Dumbraveni pe motiv ca un medic din unitate a refuzat sa-l interneze, cu toate ca se simtea foarte rau.

Nicu Ichim povesteste ca, la inceputul lunii noiembrie, a mers la spital pentru ca se simtea foarte rau, dar cind a ajuns aici medicul care era de garda i-a facut doar o injectie si l-a lasat sa plece acasa chiar daca, sustine batrinul, starea lui nu se imbunatatise. "M-am dus acolo si medicul de garda mi-a facut o injectie, mi-a dat o pastila si mi-a spus ca pot sa plec acasa. Dr. Costica Horeanga nu m-a primit in spital, mi-a dat o reteta si mi-a spus ca trebuie sa urmez tratamentul ca sa imi revin. Nu a vrut sa-mi spuna ce am. Am mai fost bolnav si acum doi ani cind am fost operat de colecist. A vazut ca nu pot merge in picioare si nu m-a lasat sa stau la spital", s-a plins batrinul. Dupa ce a plecat de la Spitalul Dumbraveni, pensionarul spune ca s-a simtit si mai rau, motiv pentru care a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanta pentru a-l transporta la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani. Aici, Nicu Ichim a fost internat si tratat timp de o saptamina in sectia de gastroenterologie, motiv pentru care vrea sa multumeasca medicilor care au avut grija de el. De partea cealalta, reprezentantii Spitalului Dumbraveni se apara si spun ca batrinul a primit ajutorul necesar. "I s-a facut tot ce trebuie. Cind a fost externat din spital starea acestuia era mult ameliorata. I s-a prescris si o reteta si i s-a recomandat sa tina regim alimentar si sa mearga in control la medicul de familie", a declarat dr. Vica Popescu, directorul medical al unitatii spitalicesti din comuna Dumbraveni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.