Social

Alegeri in sindicatele din Sanatate

Raluca Manolache
10 oct 2008 1094 vizualizări
Claudiu Grosu a ajuns la al treilea mandat in fruntea filialei Sanitas u si asistentii sint asteptati sa aleaga sefii

Sindicalistii din sanatate s-au adunat ieri la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" si au pus stampila pe buletinele de vot pentru alegerea forurilor de conducere. Astfel, dupa patru ani de mandat, liderul local al Sanitas, asistentul medical Claudiu Grosu, a fost reales in functie, fiind si singurul candidat. Inainte de a se trece la vot, Claudiu Grosu a prezentat bilantul activitatii, reamintindu-le sindicalistilor actiunile organizate, aratind ca Sanitas Vrancea este o voce demna de luat in seama. S-au adus astfel in discutie si cresterile salariale de care au avut parte angajatii din sistem, in acest an fiind vorba de procent de 11%. Pe linga cresterea salariala, acestia au mai primit si prima de stabilitate si sporurile marite. "Ne-am dorit intotdeauna sa fim o familie. Sintem o forta cu care nu e bine sa ai o relatie nepotrivita. Pentru mine e foarte grea pozitia in care sint pentru ca este invidiata de unii. Sint colegi care ma asimileaza drept sef. Sint ultimul om care ar putea spune ca este sef", le-a spus vechiul si noul lider al Sanitas colegilor sai. La intilnire au mai fost alesi in functie si vicepresedintele Cornelia Miron, secretarul Florin Pantiru si reprezentantii din comisia de revizie si control. In acest moment din Sanitas Vrancea fac parte peste 2.500 membri. Si asistentii si moasele din Vrancea se pregatesc de alegeri. Pe 15 octombrie Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, filiala Vrancea, isi alege organele de conducere. Comisia electorala va fi compusa din dr. Nicolae Moise - presedinte si asistentele medicale Valerica Miron (membru) si Dorica Popescu (secretar). Astazi este ultima zi de depunere a candidaturilor. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.