Social

Un stilp de electricitate da emotii narujenilor

Cristi Irimia
28 mar 2008 789 vizualizări
Mai multi sateni din comuna Naruja ne-au reclamat faptul ca in zona Poiana Stroii un stilp de electricitate sta sa cada pe o casa din apropiere.

Stilpul de lemn s-a deteriorat in timp si risca acum sa se prabuseasca, situatie in care ar putea provoca o pana de curent pentru mai bine de 100 de persoane din zona. Nu este exclusa nici varianta unor avarii insemnate daca se vor produce consecinte adiacente ruperii firelor electrice. Afectarea aparatelelor electrocasnice sau chiar un incendiu reprezinta motive de ingrijorare pentru cei din zona.

"Noroc cu natura vie de aici, pentru ca stilpul se sprijina, deocamdata, pe niste crengi. Am sesizat Primaria Naruja insa nu s-a luat nici o masura si de mai bine de un an stam cu frica-n sin. Mai exista un alt stilp cu probleme, la 50 de metri de celalalt, insa am reusit sa-l ancoram cit de cit", ne-a declarat Ioan Albu, unul dintre cei care locuiesc in zona respectiva. Gabriel Corneanu, director in cadrul Electrica Focsani, ne-a precizat faptul ca sesizarile pe aceasta tema trebuie trimise sucursalei de pe strada Independentei din Focsani. "Probabil acel stilp, daca este vechi de citiva ani, apartine Electrica. De aceea, trebuie trimisa o sesizare pe numele domnului director general, Dumitru Danila, sau catre domnul inginer Dinu Chitic. Urmeaza ca apoi sa se deplaseze in zona o echipa a noastra, pentru a remedia problema". (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 14 minute, 37 secunde
La Naruja toti suntem tratati cu indiferenta.Sloganul primarului este: cine nu e cu noi e impotriva noastra! Construiesc o primartie noua, dar mai intai finiseaza peretii pe exterior la parter, apoi citeste integral
, acum 739399 zile, 12 ore, 14 minute, 37 secunde
La Naruja in primarie se trage mata de coada, Primarul nu a luat nici o masura in ce priveste: gropile, podul, stalpi electrici etc. , el a avut grija sa -si angajeze toate neamurile in primarie, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.