Politică

VIDEO | Liviu Macovei a trecut de la PNL la USR și ar putea candida la Primăria Focșani

Mihai Boicu
20 iul 2019 3135 vizualizări

Omul de afaceri Liviu Macovei a demisionat din PNL și s-a înscris în USR, cu intenția de a candida la Primăria Focșani. Conducerea USR Vrancea l-a prezentat sâmbătă 20 iulie 2019 , pe noul membru al filialei , în cadrul unei conferințe de presă, la care a fost prezent și deputatul Claudiu Năsui. 

Liviu Macovei a anunțat că va intra în competiția internă din USR pentru stabilirea candidatului pentru funcția de primar al Focșaniului. ”În urma unei perioade în care am reflectat serios la viitorul implicării mele în politică și în proiecte care țin de viitorul comunității, am luat decizia de a demisiona din Partidul Național Liberal și să mă alătur echipei USR Vrancea. Din 2016 mi-am desfășurat activitatea cu bună credință în partidul din care am demisionat, crezând și sperând că voi găsi acolo ceea ce am găsit acum în USR, o echipă tânără și competentă, orientată către interesul cetățeanului și al comunității. Din păcate, realitatea mi-a demonstrat că m-am înșelat și în ciuda multor oameni onorabili aflați printre foștii mei colegi, în PNL Vrancea nu mai există un mediu politic compatibil cu viziunea mea despre ceea ce înseamnă politica și interesul comunității. Sunt onorat de primirea de care am avut parte în USR și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată, promițându-le că voi activa alături de ei cu bună credință și loialitate. Vin in USR cu programul "Zece pentru Focșani", care conține 10 puncte realiste și aplicabile într-un mandat, care vor pune Focșaniul pe o traiectorie corectă și îl vor dezvolta”, a declarat Liviu Macovei. Vremea politicilor vechi a trecut și misiunea noastră, a USR, este aceea de a forma o echipă puternică, capabilă să demonstreze cetățenilor că pot avea încredere în instituții, că pot trăi liber și se pot implica activ în proprietățile comunității. USR este o nouă forță politică, legitimată de votul a 17.464 vrânceni, cu un procent de 21,89% în Focșani și avem responsabilitatea reprezentării acestor oameni care poate să elibereze Vrancea de sub jugul PSD-ist”, a spus Cosmin Timofte, președintele USR Vrancea. Reprezentanții USR au arătat că partidul poate crește în continuare și chiar să ajungă pe locul doi în preferințele alegătorilor din Vrancea. De asemenea, nu au fost excluse eventuale alianțe în perspectiva alegerilor locale de anul viitor. (Mihai BOICU)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.