Politică

Ministri PD-L isi anunta vizite la Vrancea

Iulia Crețu
24 iun 2009 1034 vizualizări
In timp ce va incerca sa urce PD-L Vrancea in sondaje, Elena Udrea va privi si la pacientul mort al Vrancei, turismul

Membri democrat-liberali desemnati de la centru sa se ocupe de intarirea organizatiilor mediocre de la alegerile europarlamentare vor incepe, cit de curind, turnee de promovare politica in vederea alegerilor prezidentiale. PD-L Vrancea s-a pricopsit cu "sexy-ministrul" Turismului, Elena Udrea, dar si cu creatorul forfetarului de la Finante, impozit atit de blamat de micii intreprinzatori, Gheorghe Pogea. Potrivit declaratiilor facute de conducatorii portocalii, echipa desemnata sa creasca PD-L la Vrancea va aborda atit teme profesionale, dar si politice. Adica, in incercarea de a aduce procente in plus pentru democrati, Elena Udrea va lua contact si cu starea turismului pe plaiuri mioritice, in timp ce Gheorghe Pogea va lua pulsul economiei vrincene. Liderul local al portocaliilor, deputatul Alin Trasculescu, nu a fost de gasit in aceste zile, fiind prins in discutii si sedinte la Bucuresti. De altfel, ieri, conducerea PD-L a organizat un Colegiu Director pe a carui agenda de lucru a figurat analiza rezultatelor de la 7 iunie, dar si dezbateri pe seama ultimelor evenimente politice care i-au avut in prim plan pe democrat-liberalii. Intre acestea, atacurile baronilor locali ai PSD de la Turnu Magurele la adresa ministrilor PD-L, dar si cazul Monicai Iacob Ridzi. La sedinta de ieri a Colegiul Director de la Bucuresti au luat parte Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Vasile Blaga, Radu Berceanu si Mihai Stanisoara. "Fiecare ministru desemnat va avea deplasari in teritoriu ºi va aborda, pe linga aspectele profesionale, si pe cele politice din judetul respectiv", a declarat in urma cu citeva zile Adriean Videanu, care a punctat ca nu va cadea nici un sef PD-L din cele 9 codase la alegeri. (Iulia CRETU)









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.