Politică

Uniunea Pensionarilor si-a anuntat candidatii

Mihai Boicu
20 mar 2008 1029 vizualizări
Presedintele Uniunii condusa de Petre Roman viseaza la sapte locuri in Consiliul Local si tot atitea in Consiliul Judetean

Uniunea Pensionarilor si a Solidaritatii Sociale (UPSS) Vrancea si-a anuntat ieri candidatii la functia de primar al Focsaniului si la presedintia Consiliului Judetean. Primul dintre ei, profesorul Stefan Crasneanu, fost maior, a spus ca mizeaza pe voturile pensionarilor pentru a ajunge in functia de primar. "Partidul nostru este unul sarac, pentru oameni saraci. Probabil, campania electorala va fi o campanie electorala cuminte, curata si va incerca sa arate lumii ca a promite inseamna a minti si ca daca vom reusi sa cistigam primaria vom incerca sa aratam ca pensionarii reprezinta o clasa sociala importanta", a declarat Stefan Crasneanu. Acesta a atras atentia ca trebuie imbunatatita atitudinea functionarilor la adresa pensionarilor. Candidatul desemnat pentru sefia CJ, care nu a fost prezent la conferinta de presa de ieri a UPSS Vrancea, este avocatul Danut Barbieru, "o persoana capabila, pregatita din toate punctele de vedere", dupa cum l-a prezentat presedintele Constantin Staicu. La functia de primar al comunei Vidra va candida din partea Uniunii Pensionarilor profesorul pensionar Gheorghe Mihailescu, consilier local in prezent. Constantin Staicu a afirmat ca acesta a trecut recent de la PC, unde era presedintele organizatiei din Vidra, la Forta Democrata, unde ocupa aceeasi functie, cu mai bine de 35 fosti conservatori. "Noi mizam pe cel putin sapte consilieri la Consiliul Focsani. Fiind in faza de intrare, la Consiliul Judetean vrem sa obtinem tot sapte", a spus Staicu. Acesta a afirmat ca mizeaza si pe voturile membrilor organizatiilor de pensionari din cadrul partidelor. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.