Politică

Neagu Murgu îl lasă pe Traian Băsescu pentru Marius Iorga

Alexandra TĂTARU
31 mar 2017 3520 vizualizări
Potrivit unor surse, fostul deputat și-a dat demisia din Partidul Mișcarea Populară și a revenit la UNPR u deja, la sediul din strada Bucegi s-a schimbat sigla PMP cu cea a UNPR.

Neagu Murgu se joacă de-a politica după cum bate vântul. Dacă în 2012 avea să intre în Parlament candidând pe listele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), la doar un an după acest succes avea să fie racolat în UNPR-ul lui Gabriel Oprea, după o întreagă telenovelă care a făcut valuri la vremea respectivă.

Cu generalul Oprea tras pe linie moartă, UNPR-ul condus de Valeriu Steriu a fost înghiţit de PMP-ul lui Traian Băsescu, care nu s-a mai dovedit de data aceasta o locomotivă electorală de forţă, astfel încât să-l ajute pe Neagu Murgu să mai obţină un mandat de parlamentar la alegerile din decembrie 2016. Nemulțumirile şi neînțelegerile din interiorul PMP l-au determinat pe fostul deputat să demisioneze și să revină deunăzi în UNPR. Se pare că unele promisiuni l-au determinat să spere la una dintre funcțiile partidului, spun sursele noastre,  fapt ce se va concretiza, cel mai probabil, la Conferința  Națională a UNPR ce va avea loc pe 4 aprilie a.c. Deja, a fost schimbată peste noapte sigla de la sediul PMP, din strada Bucegi,  spaţiu care se află în proprietatea Consiliului Judeţean Vrancea, cu cea a UNPR. Contactat telefonic, Neagu Murgu nu a vrut să dea lămuriri cu privire la această demisie, replicând că are multă treabă și probleme de rezolvat. (A.T.) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
cetateanu'', acum 2586 zile, 15 ore, 50 minute, 45 secunde
,,Politica este meseria mea.''Intr-o tara in care nu sunt doctrine politice,ce sa faci te pricepi la orice partid.Poti fi de stanga,dreapta, de mijloc.Poti fi si o aripa,desprinsa,sau citeste integral
Un cunoscator, acum 2587 zile, 5 ore, 29 minute, 33 secunde
&Nelutu gramaticu frustratul, ai mancat si tu destul de pe urma lui Murgu, crezi ca nu se stie cine esti? Tu te-ai dat la fund si Murgu merge mai departe. Poti sa-l iei pe colonelul tau citeste integral
Nelutu gramaticu, acum 2587 zile, 7 ore, 41 minute, 6 secunde
Daaaa, un om cu reale aptitudini ! Dupa cariera de exceptie (!) in armata s-a "reinventat" la imbunatatiri financiare si asigurari. Reteta succesului in formula inedita: hocus-pocus, citeste integral
Marian, acum 2587 zile, 15 ore, 36 minute, 19 secunde
Murgu este un om deosebit, isi respecta oamenii cu care lucreaza si nu este doar pentru el, cum multi politicieni o fac . Succes si realizari, Murgule ! Te sustinem !
, acum 2587 zile, 19 ore, 55 secunde
GOLANUL!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.