Politică

Democratii vor festival fara multumiri lui Oprisan

Mihai Boicu
1 nov 2007 885 vizualizări
Nicu Tanase, noul presedintele al PD Focsani, a declarat ieri, la prima sa conferinta de presa, ca Festivalul Viei si Vinului trebuie sa-si continue existenta deoarece este un "festival reprezentativ" pentru judet

Liderul democratilor focsaneni spune ca PSD si-a facut campanie electorala la Bachus

"Pentru a exista acest festival trebuie finantat. Nu am inteles atitudinea consilierilor de la PNL, care nu au spus nici «nu», nici «da». Dinsii spun ca fac coalitie cu oricine impotriva lui Oprisan, dar nu stiu cu cine vor face prin neparticipare. Probabil ca vor face dupa ce vor da afara toti directorii PD", a spus Tanase. Fostul sef al Autoritatii Romane Vrancea a afirmat insa ca nu este de acord cu multumirile adresate lui Marian Oprisan, presedintele CJ, de pe scena festivalului. "Mi se pare ca pe banii vrincenilor, focsanenilor, PSD-ul nu s-a putut abtine sa nu-si faca campanie electorala. Mai ales ca a aparut si laudatorul de serviciu, domnul Ursulescu, care l-a tot laudat pe domnul Oprisan. Mie mi-ar fi fost jena sa ma laude cineva asa", a declarat Nicu Tanase. Acesta a fost de parere ca locatia Festivalului Viei si Vinului ar trebuie sa fie alta decit Piata Unirii. In alta ordine de idei, presedintele PD Focsani a sustinut necesitatea adoptarii votului uninominal prin referendumul convocat de presedintele Traian Basescu. "Vom sprijini votul uninominal pentru pentru formarea unei clase politice din care sa lipseasca palinca si caltabosul", a spus Tanase. Referitor la faptul ca a fost ales in functia de presedinte al PD Focsani fara a avea vechimea necesara de un in functie, fostul taranist a pus totul pe seama unei incurcaturi si, din acest motiv, nu ar fi aflat ca este membru PD cind se prezenta in conferinte ca fiind presedinte al PNTCD Vrancea. "A fost o proasta cumunicare intre mine si PD. Mi-am depus cererea de inscriere in mai, iar cei de la BPL mi-au spus ca o sa fiu anuntat. Nu m-a mai sunat nimeni. Si in toamna cind mi-am dat demisia (de la conducerea PNTCD Vrancea- n.r.) mi s-a cerut sa-mi platesc cotizatia. E o situatie neplacuta pentru mine", s-a fisticit in declaratii Nicu Tanase, fara sa fie prea convingator. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.