Politică

Elevul Florin Slabu, presedinte la TCD Focsani

Mihai Boicu
4 iun 2007 1387 vizualizări
Ieri a avut loc Adunarea generala de alegeri a tinerilor taranisti focsaneni

Presedinte a fost ales Florin Slabu, singurul care a candidat, cu motiunea "Forta grupului". Noul presedinte al TCD Focsani are 18 ani si este elev in clasa a XII-a la Grupul scolar de Constructii Montaj. "Voi incerca sa atrag cit mai muti tineri, pentru ca 50 de membri nu este o cifra satisfacatoare", ne-a declarat Florin Slabu. Acesta a venit in PNTCD de la PNG, unde a ocupat aceeasi functie la tineret. Alaturi de el au mai fost alesi in Biroul organizatiei George Simion- prim vicepresedinte, Claudiu Neagu- secretar, Razvan Voicu si Daniela Toader- vicepresedinti. Conducerea a fost aleasa pe o perioada de doi ani. "Vrem sa imbunatatim relatiile dintre TCD Focsani si organizatiile din judetele vecine si Bucuresti, sa organizam evenimente care sa atraga tineretul catre TCD, promovarea unor politici de apropiere de organizatiile de tineret ale partidelor apropiate din punct de vedere doctrinar", a mai spus Florin Slabu. La alegeri au participat, din partea conducerii partidului, Marian Mitea, secretar executiv,responsabil pe zona de sud-est a tarii, Alexandra Poliopol, secretar executiv, responsabil pentru Muntenia, Andrei Radulescu, presedinte TCD Constanta. Lor li s-au alaturat Lilian Ilie, presedintele PNTCD Focsani, Dan Avram, prim vicepresedinte al organizatiei municipale si Dorin Paraipan, secretarul organizatiei judetene. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.