Educație

Şcoală de toamnă pentru dascăli la Braşov

Ziarul de Vrancea
29 oct 2013 1963 vizualizări
O nouă întalnire între cadrele didactice va avea loc la Braşov la acest final de săptămană, în cadrul Şcolii Naţionale de Toamnă, care se va derula în perioada 2-3 noiembrie.

La evenimentul organizat de Asociaţia Educatoarelor din Romania (AEDR) Braşov, vor participa şi colegi din Vrancea şi Sibiu, după cum a precizat Carmen Dobre, preşedinta AEDR Vrancea. “Tema întalnirii de la Braşov se referă la «Tehnici de intervenţie specifice copiilor cu nevoi speciale», în cadrul acestui eveniment urmand să aibă loc şi un exerciţiu în echipă denumit generic «Tehnici antistres şi consolidarea echipei»”, ne-a spus Carmen Dobre. Un eveniment similar a avut loc şi la Focşani pe 19 octombrie, organizat de AEDR Vrancea. Participanţii la evenimentul organizat la Focşani au fost instruiţi pe tema integrării copiilor cu dizabilităţi în cadrul învăţămantului de masă. La cursul organizat de AEDR în colaborare cu Asociaţia Psihologilor Profesionişti din Romania au participat peste 40 de persoane interesate, cadre didactice şi părinţi de copii cu dizabilităţi, în special cu autism şi sindrom Down. Participanţii au dobandit cunoştinţe noi dar şi diplome prin care li se recunosc competenţele acumulate. (G. SAVA)  










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
dana, acum 3831 zile, 6 ore, 43 minute, 12 secunde
daca luam in calcul "fisa de evaluare" pentru gradatii si alte cele siogur conteaza diploma mai ales ca deplasarea este pe bani din bugetul personal. de ce nu derulam astfel de intalniri la citeste integral
un elev, acum 3832 zile, 49 minute, 6 secunde
NU..................statul in bodega este cel mai important!!!!!!!!!!!!!!!
Paul Spirescu, acum 3832 zile, 4 ore, 20 minute, 1 secunda
Intrebare intrebatoare! Ce este mai important: cunostintele acumulate sau MARIA - SA Diploma?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.