Educație

Teenage – iluzii şi realităţi la Biblioteca Judeţeană

Ziarul de Vrancea
4 oct 2012 1270 vizualizări
Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”, în parteneriat cu Biblioteca Orăşenească Mărăşeşti şi bibliotecile comunale Bogheşti, Broşteni şi Homocea au lansat Proiectul „Teenage – iluzii şi realităţi”, finanţat de IREX – International Research and Exchanges Board, ce se derulează pană pe 30 martie 2013

Proiectul se adresează adolescenţilor şi are ca scop creşterea nivelului de informare referitoare la educaţia sexuală, potrivit organizatorilor. Printre obiectivele propuse se numără înţelegerea procesului de dezvoltare a identităţii în adolescenţă, creşterea gradului de informare privind educaţia sexuală sau îmbunătăţirea relaţiei părinte – adolescent. Astfel, în perioada 15 octombrie 2012 – 30 martie 2013 vor avea loc workshop-uri pe diferite teme, activităţile derulandu-se cu sprijinul Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi doctorul Cătălin Groza, medic primar de medicină generală, sexologie, sănătatea reproducerii. „La finalul proiectului se va realiza un set de materiale suport –  un film documentar pe tema „Dezvoltarea  personalităţii adolescentului” şi o broşură conţinând informaţii de specialitate privind dezvoltarea personală şi educaţia sexuală a adolescenţilor”, se mai arată în comunicatul Bibliotecii Judeţene. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.