Educație

Din scoli lipsesc extinctoarele de incendiu

Gabriela Draghici
20 oct 2010 770 vizualizări
Securitatea in scoli si masurile de prevenire a situatiilor de urgenta vor fi dezbatute vineri in cadrul sedintei cu cei de la Pompieri si directorii de unitati de invatamint.

Scolile au primit directiva pentru desfasurarea antrenamentelor practice a modului de comportare si de actiune in caz de incendiu, cutremur sau inundatie. La nivelul scolilor exista in fiecare sala de curs instructiunile si planul de evacuare, insa sint unitati care nu au aviz de securitate la incendiu, iar unii directori se pling de absenta extinctoarelor. "Nu s-au finalizat prea multe interventii in caz de incendiu, nu au fost transmise rapoarte catre ISU privind situatiile de urgenta, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in unele unitati de invatamint nu s-au stabilit atributiile personalului instruit, pentru ca in multe cazuri, responsabilul PSI nici nu exista", declara locotenentul "" colonel Ion Ovidiu Oprea de la ISU. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 49 minute, 4 secunde
Mai trompeta isuista, intelegem avantul tau muncitoresc. ca doar de asta esti platit. Dar ca extinctoarele alea se incarca doar la o anumita firma de ce nu zici? Ca in Codul Muncii scrie ca fisa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.