Educație

Liceenii de la Arte au adus in actualitate moda anilor '60

Camelia Stănilă
29 nov 2007 2155 vizualizări
Balul Bobocilor a fost un maraton de muzica si dans, dar si de buna dispozitie u 7 fete si 7 baieti s-au luptat pentru marele premiu

Liceenii de la Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" Focsani si-au ales aseara Miss si Mister Boboc, intr-un maraton de muzica si dans, care a adus in prim plan farmecul si culoarea anilor \'60. 7 fete si 7 baieti s-au luptat pentru marele premiu, pe parcursul probelor de concurs, pornind de la cea de originalitate, de perspicacitate, dans, proba umoristica si culminind cu mult asteptata tinuta de seara. Concurentele au stralucit in ringul discotecii Extrem, mai ales ca au adoptat coafuri si tinute retro, specifice temei. Tinute alb negru, imprimeuri geometrice, mineci trei sferturi, rochii cu talie empire, machiaj in culori mate, accesorii, toate au completat spectacolul oferit de "artisti". La proba de originalitate, baietii au intrat in pielea lui Charlie Chaplin, au facut numere de magie sau s-au travestit, pe cind fetele au dorit sa bata audienta cu un nou post tv, au cintat, au dansat pe ritmuri tiganesti si moderne sau l-au interpretat pe politistul Garcea, paznicul de ambasada care nu s-a inteles nici cu americanul, nici cu francezul sau rusul care dorea audienta. La proba de perspicacitate, cei 14 concurenti s-au confruntat cu un fel de ghicitori, aratind publicului ca stiu "ce are urechi si nu aude", "ce padure nu are uscaturi", "care cer nu are stele", "ce nu poti cintari" sau "cine face totul cu masura". A urmat proba de dans, pe ritmuri celebre, concurentii demonstrindu-si talentul inclusiv la vals, tango si muzica populara. La proba umoristica, fetele au trebuit sa-i hraneasca rapid pe baieti cu bobite de strugure, stind spate in spate. Atmosfera dintre probe a fost intretinuta, asa cum era de asteptat, prin momente de muzica asigurate de solistele Raluca Petrescu si Adina Marin, prin coregrafii bine puse la punct de trupa de majorete a liceului, pe ritmuri moderne sau retro, dar si de dans profesionist. Dragos Durbaca si Alexandra Gurguiatu au incintat publicul cu miscarile lor gratioase, in doua reprize de dans. Elegantele tinute de seara si recitalurile sustinute de cele doua soliste si de Cosmin Dragomir, fost elev al Liceului de Arte, au desavirsit spectacolul liceenilor artisti. La final, juriul a anuntat si cistigatorii, Miss si Mister Boboc, in persoana elevilor Laura Holban si Alexandru Paraschiv. Pe locul II s-au clasat Cosmina Lacusta si Florentin Chirila, iar pe III Bianca Popescu si Andrei Palaga. Juriul a acordat si titlul de Miss si Mister Popularitate pentru Ana Maria Bancila si Marius Puica. Acesta din urma a primit si un premiu special din partea discotecii Extrem, pentru cea mai originala interpretare- Charlie Chaplin. Si perechea cu nr. 6, Raluca Aga si Andrei Panca, au primit un premiu din partea sponsorului principal al spectacolului, o firma care editeaza o publicatie locala. Distractia a continuat in discoteca, pina spre miezul noptii. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.