Economic

AJFP Vrancea anunță că gradul de realizare a programului de încasări în luna august a fost de 103,80%

Ziarul de Vrancea
11 sep 2023 1103 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice( AJFP) Vrancea anunță că încasările nete, realizate , în luna august 2023, au fost în sumă de 149,94 milioane lei, cu un grad de realizare a programului de încasări de 103,80% . 

Din cele 149,94 milioane lei încasate: 60,46 milioane lei au fost la bugetul de stat (105,75% grad de realizare a programului de încasări), 62,15 milioane lei la bugetul asigurărilor sociale (103,75% grad de realizare a programului de încasări), 25,62 milioane lei bugetul asigurărilor sociale de sănătate (101,33% grad de realizare a programului de încasări) şi 1,71 milioane lei la șomaj.   

Pe surse încasările bugetului de stat se prezintă astfel : 

Veniturile atrase suplimentar în luna august 2023 prin structura de inspecţie fiscală s-au ridicat la 3,64 milioane lei urmare celor 45 controale fiscale.   

Din cele 45 controale fiscale desfăşurate în 2023, 39 au fost acţiuni de inspecţie fiscală.  Tot cu ocazia acţiunilor de control  a fost diminuată pierderea fiscală la 2 agenţi economici.  De asemenea, pe parcursului  lunii de referinţă activitatea structurii de inspecţie fiscală s-a concretizat şi  într-un număr total de 44 verificări documentare fiind stabilite obligaţii fiscale principale în valoare totală de 1,36 milioane lei.

Compartimentul de comunicare al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice( AJFP) Vrancea 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.