Economic

Turul Vrancei: Doar 106 de locuri de muncă în judeţ

Ziarul de Vrancea
10 oct 2013 1566 vizualizări
Pană pe 17 octombrie în judeţul nostru sunt disponibile doar 106 locuri de muncă vacante. Se caută gestionari, asistenţi medicali, fierari betonişti, zugravi, tinichigii în construcţii, dar şi tamplari universali.

Responsabil de număr: Sava Gabriel (pentru Dan CHIRIAC)
Circa jumătate din locurile vacante sunt în domeniul confecţiilor textile. Nici peste hotare oferta celor zece ţări prezente în informarea de presă a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu este cu mult mai mare. Ungaria ofertează de săptămani bune 75 de locuri pentru şoferi de camion, nemţii au nevoie de operatori de maşini mase plastice, iar cehii au nevoie de controlori trafic. Oferta completă a joburilor poate fi solicitată la Agenţiei, de la numărul de telefon 0237/224.678. (S. T.)

Porţi Deschise la Pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea îşi deschide porţile astăzi în intervalul orar 10,00 – 14,00 pentru a marca Ziua Internaţională Pentru Reducerea Riscurilor Dezastrelor Naturale. “Cu acest prilej, la sediul Detaşamentului de Pompieri Focşani se vor prezenta mijloacele de interveneţie în caz de dezastre naturale şi modul de folosire a acestora. De asemenea, în cadrul manifestărilor vor avea loc şi activităţi de informare a populaţiei cu privire la riscurile la care se expun şi la modul de comportament în astfel de situaţii”, se arată într-un comunicat al ISU. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3850 zile, 5 ore, 14 minute, 1 secunda
Oferta locurilor de munca reflecta cel mai bine viziunea economica a conducerii politice a judetului. Locurile de munca sunt insa mai multe, marea majoritate fiind oferite direct la sediul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.