Economic

VIDEO!!!Nelian a deschis un magazin de mobilă în parteneriat cu Casa Rusu

Mihai Boicu
11 sep 2013 25682 vizualizări
Aici se poate găsi mobilă de calitate la preţuri pentru toate buzunarele.Magazinul Nelian este situat pe strada Anghel Saligny nr. 5 bis, langă Distrigaz

Firma Nelian Serex a deschis astăzi un magazin în Focşani în care clienţii pot vedea şi cumpăra mobila firmei Casa Rusu, unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă din Romania. Casa Rusu este divizia de retail a companiei Rus Savitar şi se doreşte a fi puntea de legătură directă dintre producător şi clientul final, fără intermediari. Prin acest parterneriat cu unul din agenţii economici importanţi pe plan local, Casa Rusu intră pe piaţa din judeţul Vrancea, după o politică de expansiune care a cuprins deschiderea mai multor magazine în ţară.

Clienţii Nelian pot găsi în magazin mobilă la ofertă chiar şi la jumătate de preţ

În spaţiul din strada Anghel Saligny nr. 5 bis, care se întinde pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, pe două etaje, cumpărătorii au la dispoziţie mobilă pentru toate gusturile şi, un aspect important în această perioadă, la preţuri pentru toate buzunarele. Cine păşeşte pragul magazinului firmei Nelian îşi poate mobila întreaga casă doar din acest loc. Casa Rusu oferă mobilă de calitate pentru dormitor, bucătărie, living, care poate satisface şi cele mai pretenţioase gusturi, de la stilul rustic la cel modern. Pe langă calitate şi preţ avantajos, clienţii pot beneficia şi de reduceri importante de preţ. Acestea pleacă de la 25% şi ajung chiar şi pană la 50%.


Casa Rusu şi Nelian vor să atragă mai mulţi clienţi
 

 

Mobila Casei Rusu poate satisface cele mai variate preferinţe, la preţuri avantajoase

Parteneriatul dintre Casa Rusu şi Nelian continuă în mod firesc linia activităţii fiecăreia dintre firme. Retailerul de mobilă îşi extinde prezenţa la nivel naţional, în timp ce Nelian vrea să lărgească aria clienţilor cărora li se adresează. “Noi aveam la dispoziţie această clădire, iar Casa Rusu era interesată să găsească parteneri de afaceri pe piaţa locală. Produsele Casei Rusu se găsesc în toată ţara, dar nu şi în Vrancea, iar noi am decis să vindem sub franciza lor.

Fănică Botezatu, administratorul Nelian Serex SRL, spune că prin această colaborare vrea să îşi lărgească aria de clienţi

Prin intermediul acestui show – room vrem să ne lărgim gama de clienţi, cărora vrem să le oferim mobilă de calitate, la preţuri avantajoase”, a declarat Fănică Botezatu, administratorul firmei Nelian Serex SRL. Pe langă mobila vandută sub brandul Casa Rusu, Nelian are o activitate bogată în domeniul producerii şi comercializării pruduselor de marmură şi granit, tampărie PVC şi aluminiu, jaluzele, perdele, uşi. De asemenea, firma focşăneană produce pentru cei interesaţi mobilier unicat, la comandă, în funcţie de preferinţele fiecăruia. Nelian asigură pentru clienţii săi transportul şi montajul produselor cumpărate. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.