Economic

VIDEO!!!Paco Supermarket a deschis încă un magazin în Focşani

Ziarul de Vrancea
5 sep 2013 6273 vizualizări
Clienţii din zona Gării au acum la dispoziţie cel mai mare supermarket ca suprafaţă, cu produse la cele mai mici preţuri În cartierul Gară din Focşani, chiar langă Direcţia de Sănătate Publică, în locul fostului Magazin Modern, funcţionează de ieri cel mai mare supermarket al reţelei Paco.

Spaţiul preluat are 1.000 de metri pătraţi şi este situat pe Bd. Gării. În prezenţa celor mai importanţi producători în domeniul panificaţiei şi a produselor tradiţionale din carne din Vrancea, precum şi a autorităţilor locale, s-a tăiat panglica de inaugurare. ”În ultima perioadă a renovării s-a aflat că vom deschide şi foarte mulţi clienţi din zonă şi-au exprimat nerăbdarea de a vedea noul magazin deschis. Este un concept nou, un format nou, cu un sistem de iluminat modern, de aprovizionare şi de servire unic. Din punct de vedere competitiv avem un nivel foarte scăzut al preţurilor, similar cu al discountărilor”, ne-a spus Feliciu Paraschiv, administratorul reţelei de magazine. În prezent, Paco Supermarket operează cinci supermarketuri de proximitate cu suprafeţe cuprinse între 300 şi 600 mp, precum şi un magazin non-stop. Reţeaua se numară printre cei mai mari retaileri independenţi din zona Moldovei, avand peste 150 de angajaţi.
 

Peste 30 de locuri de muncă pentru focşăneni
 

Cifrele investiţiei în noul magazin Paco nu au fost făcute publice, însă reţeaua deţinută de omul de afaceri Feliciu Paraschiv colaboreaza cu cei mai importanţi producători autohtoni, pe care îi promovează şi susţine. „Investiţia este cotată la cateva sute de mii de euro, iar cu noul magazin am creat încă 35 de locuri de muncă. Dar este posibil să mai angajăm pană la 40 de persoane. În funcţie de flux şi de cum vor fi vanzările”,  a mai spus Feliciu Paraschiv, administratorul retailerului. Unul dintre cei mai importanţi producători de preparate din carne este încantat de colaborarea cu Paco. „Pentru noi încă un magazin în plus înseamnă vanzare mai mare. Este o plăcere să lucrez cu dl Paraschiv, administratorul Supermarketului Paco. Este un om de cuvant”, ne-a spus Vasile Bordea, managerul firmei Aurora. Autorităţile consideră această investiţie una benefică pentru economia oraşului şi a judeţului Vrancea. „Este un lucru benefic în primul rand pentru cetăţenii municipiului care nu trebuie să se deplaseze pe distanţă foarte mare ca să îşi facă aprovizionările zilnice. Este benefic şi pentru cei care şi-au găsit un loc de muncă în cadrul acestui supermarket. Comunitatea are numai de caştigat”, a spus Todorel Trofin, viceprimarul oraşului Focşani. (Ziarul de Vrancea)
Pe platforma web tv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la inaugurarea supermarketului Paco.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.