Economic

Ne merge bine în Portugalia

Ziarul de Vrancea
30 apr 2013 791 vizualizări
Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Victor Hănescu au debutat victorioşi în turneul de tenis de la Estoril

Două jucătoare romane s-au calificat în turul II al Open-ului Portugaliei de la Estoril, dotat cu premii totale de 235.000 de dolari. Sorana Cîrstea a reuşit s-o învingă cu 6-2, 2-6, 6-1 după 98 de minute de spaniola Anabel Medina. În turul secund, Sorana o va întalni pe estona Kaia Kanepi (40 WTA), care a dispus cu 6-4, 6-3 de Kristina Mladenovic (Franţa). Ieri, s-a calificat în turul secund şi Monica Niculescu, învingand-o în 72 de minute pe austriaca Tamira Paszek (31 WTA). Monica va avea o adversară mult mai puternică în turul II în rusoaica Elena Vesnina (28 WTA), a şaptea favorită a turneului trecand cu 6-4, 6-1 de o reprezentantă a glazdelor, Maria João Koehler (104 WTA), beneficiară a unui wild card. Alte rezultate înregistrate în turneul de la Estoril: Svetlana Kuzneţova (Rusia) - Varvara Lepchenko (SUA) 6-7, 6-3; 6-2; Yanina Wickmayer (Belgia) - Anna Tatişvili (Georgia) 6-1, 7-5; Carla Suarez (Spania) - Marina Erakovic (Noua Zeelandă)  6-3, 6-0; Ayomi Morita (Japonia) - Laura Robson (Marea Britanie) 6-2, 7-5; Shuai Peng (China) - Marion Bartoli (Franţa) 6-0, 1-6, 6-4; Galina Voskoboeva (Kazahstan) - Sofia Arvidsson (Suedia) 6-3, 6-4; Anastasia Pavliucenkova (Rusia) - Shahar Peer (Israel) 6-4, 6-4; Romina Oprandi (Elveţia) - Kiki Bertens (Olanda) 6-3, 6-3; Estrella Cabeza (Spania) - Aravane Rezai (Franţa) 5-7, 6-1; 6-3. Monica Niculescu participă şi în proba de dublu, împreună cu o mai veche parteneră, Vania King (SUA), primele adversare fiind Darija Jurak / Katalin Marosi (Croaţia / Ungaria).
Tot la Estoril se dispută şi varianta masculină a Open-ului Portugaliei, turneu în valoare de  467.800 euro. Reprezentantul Romaniei, Victor Hănescu, a obţinut calificarea în turul secund, după ce l-a învins pe portughezul Rui Machado (330 ATP, venit din calificări) cu 6-4, 6-4. Pentru Victor nu va fi uşor în turul II, cu francezul Benoît Paire (33 ATP), care a învins pe recenta noastră cunoştinţă din Cupa Davis, Igor Sijsling (Olanda) cu  7-6, 6-3.
* Tenismanul roman Victor Crivoi a fost învins cu scorul de 1-6, 3-6, de cehul Ivo Minar, în manşa inaugurală a turneului challenger de la Ostrava (Cehia), dotat cu premii totale de 85.000 de euro.De menţionat faptul că principalul favorit al competiţiei este cehul Lukas Rosol, care a caştigat duminică turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, de la Bucureşti.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.