Economic

Profi devine a doua mare reţea de retail modern din ţară

Ziarul de Vrancea
13 mar 2013 1541 vizualizări
Profi va deveni din aprilie a doua mare reţea de retail din Romania, după ce miercuri compania a primit avizul Consiliului Concurenţei pentru preluarea a şase magazine deţinute de firma Alimrom Trading în Cluj şi a deschis o nouă unitate în Bucureşti.

"Continuăm să ne extindem cu un ritm alert, conform planificării şi avem toate motivele să considerăm că de luna viitoare Profi va deveni clar cea de a doua mare reţea de retail modern din Romania. Alimrom este fosta reţea Alimentara din Cluj şi, cand aceste magazine vor fi inaugurate, vom avea 11 unităţi Profi în acel oraş", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Profi, Pawel Musial.  Profi a deschis miercuri un nou magazin în Bucureşti, în sectorul 5, cu o suprafaţă de 703 metri pătraţi, ajungand astfel la o reţea de 156 de magazine. Prin preluarea magazinelor Alimrom, care ar putea trece sub brandul Profi pană în lun mai, reţeaua Profi va trece de 160 de magazine. În prezent, Profi se află pe locul trei într-un top al retailerilor care activează pe plan local, după Mega Image, care are o reţea de 203 magazine, şi Lidl, cu 158 de magazine. Potrivit unor declaraţii anterioare, compania, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, are în plan deschiderea a circa 40 magazine noi în acest an.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.