Economic

Ministrul Transporturilor, căutat de recuperatori pentru restanţe la mobil

Ziarul de Vrancea
29 feb 2012 1177 vizualizări
Alexandru Nazare spune că numele său apare pe lista de recuperare a creanţelor întrucît în perioada în care a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi-a portat numărul înainte de expirarea contractului

Actualul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, a fost somat de o firmă de recuperare a creanţelor să plătească o datorie faţă de un operator de telefonie mobilă ca urmare a nerespectării unui contract pe vremea cînd era secretar de stat la Finanţe. Numele lui Nazare figurează pe o listă de aproape 19.000 de clienţi transferaţi firmei de recuperare a creanţelor în prima parte a anului trecut, cînd actualul ministru era secretar de stat la Transporturi. El spune că numele său apare pe lista de recuperare a creanţelor întrucît în perioada în care a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor şi-a portat numărul înainte de expirarea contractului pe care îl avea cu operatorul de telefonie mobilă. Deoarece a renunţat la contract înainte ca acesta să expire, Nazare a acumulat datorii faţă de compania de telefonie mobilă. "Am primit un număr de telefon de la Ministerul Finanţelor, dar nu mă suna nimeni pentru că toată lumea ştia numărul personal. Am solicitat atunci transferul numărului personal pe contract de serviciu. Am semnat pentru portabilitatea numărului, însă nu am ştiut, şi nici colegii care s-au ocupat de contract nu mi-au spus, că trebuie să plătesc daune pentru că am renunţat la contract înainte de perioada prevăzută. Aşa am apărut pe acea listă", a declarat Nazare. El a mai spus că a primit o somaţie de plată, în urma căreia a achitat suma datorată. Alexandru Nazare a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor din luna noiembrie 2010 pînă în februarie 2012, cînd a fost numit ministru în Cabinetul Ungureanu. Anterior, el a ocupat în perioada aprilie-noiembrie 2010 poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, unde a coordonat Autoritatea de certificare şi plată a fondurilor europene, Oficiul de plăţi şi contractare Phare, Direcţia generală pregătirea ECOFIN şi Direcţia generală legislaţie Cod Fiscal.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.