Economic

Camera de Comerţ are patru vicepreşedinţi şi un şef onorific

Mihai Boicu
17 ian 2012 5428 vizualizări
Omul de afaceri Ionel Mustea a fost ales în funcţia de preşedinte onorific al CCIA Vrancea

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vrancea are patru vicepreşedinţi, stabiliţi luni seară într-o şedinţă a Comitetului Director, format din 15 oameni de afaceri. Primul vicepreşedinte ales a fost Ion Roman, care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru acest post chiar de la adunarea generală a CCIA din luna decembrie. Sorin Vornic i-a mai propus pe Dan Radovici, proprietarul hotelului Solar, şi pe liberalul Cătălin Kanty Popescu, producător de flori prin firma Ilimar Prod. Al patrulea vicepreşedinte a fost ales omul de afaceri Victor Istrate. “I-am avertizat pe toţi că la Camera de Comerţ nu sînt bani şi fiecare trebuie să facem cîte ceva. Pentru mine este important să fac legătura dintre IMM-ri şi Camera de Comerţ”, a declarat Ion Roman, preşedintele Patronatului IMM-urilor din Vrancea. Omul de afaceri Ionel Şerban – Mustea, proprietarul fabricii de confecţii Vesti-Ro, a fost ales în funcţia de preşedinte onorific al CCIA Vrancea, după ce Dan Vicol, acţionarul majoritar de la Avicola SA Focşani, a spus că nu mai doreşte această funcţie. Şedinţa Comitetului Director a avut loc la Hotelul Solar, unde a avut loc şi adunarea generală din luna decembrie. Atunci Sorin Vornic a fost ales preşedinte al CCIA, în urma unor alegeri despre care mulţi dintre membri nu au aflat decît din presă, a doua zi. De altfel, după ce prima oară nu s-a depăşit pragul de jumătate de membri la adunare, pentru a fi statutară, la a doua întrunire alegerile s-au desfăşurat doar cu participarea celor prezenţi, fără să mai conteze numărul. (Mihai BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
imbuibatii, acum 4482 zile, 2 ore, 6 minute, 44 secunde
Astia au muncit cu patru perechi de maini?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.