Economic

Certificatul pentru sediul social se eliberează în două zile

Mihai Boicu
7 nov 2011 894 vizualizări
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că a redus de la cinci la două zile termenul de soluţionare a solicitărilor privind obţinerea certificatului pentru spaţiul cu destinaţie de sediu social

„Cererea de înregistrare a documentului care atestă dreptul de folosinţă a spaţiului cu destinaţie de sediu social şi de eliberare a certificatului pentru spaţiul cu destinaţie de sediu social” se depune direct la registratura unităţii fiscale sau prin poştă, cu confirmare de primire. Aceasta este însoţită de următoarele documente: actele doveditoare ale dreptului de folosinţă, actul de identitate al solicitantului şi/sau împuternicirea, după caz, precum actul care atestă numirea reprezentantului legal al persoanelor juridice. Dacă solicitarea este depusă la registratură, atunci actele doveditoare a dreptului de folosinţă se prezintă în original. În cazul în care este trimisă prin poştă, cererea trebuie însoţită de copii legalizate ale documentelor privind dreptul de folosinţă. (Mihai BOICU)   





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.