Economic

Trei vamesi au renuntat la concurs

Mihai Boicu
22 iul 2011 1107 vizualizări
Proba scrisa a examenului de la Directia Judeteana de Accize si Operatiuni Vamale, care are loc la Iasi, a consemnat renuntarea a trei candidati

Doi dintre acestia ar fi trebuit sa concureze pentru un loc la Biroul Autorizari: Ioana Gurgu, pentru postul de inspector vamal asistent si Mihaita Bontea, pentru functia de controlor vamal grad superior. Al treilea absent este Ioana Mengher, care viza postul de controlor vamal superior la Compartimentul control documentar. "Nu cunosc motivele pentru care au lipsit", a declarat Raduta Boldeanu, seful Vamii Focsani. La Vama Focsani au fost scoase la concurs 7 posturi, pentru s-au incris 15 dintre angajati. In afara celor trei care au lipsit, ceilalti au obtinut punctajul minim necesar, 50 de puncte, pentru a se califica la interviu. A doua proba a inceput ieri si se va incheia saptamina viitoare, deoarece se intinde pe parcursul mai multor zile. Noua schema de personal a Vamei prevede 31 de angajati, fata de 36 pina acum. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.