Economic

IKEA are problemele cu patuturi pentru copii fabricate in Romania

Ziarul de Vrancea
18 feb 2011 604 vizualizări
IKEA Canada a lansat o campanie de rechemare pentru reparatii a circa 6.000 de patuturi pentru copii fabricate in Romania, din cauza riscului de cadere a suportului pentru saltea, ceea ce poate duce la blocarea copilului si sufocarea acestuia

Compania a explicat intr-un comunicat ca exista pericolul desprinderii si caderii suportului de saltea al patutului Sniglar comercializat in Canada, din cauza faptului ca cele patru suruburi de fixare a acestuia sint prea scurte. IKEA a precizat ca nu au fost raportate cazuri de ranire a copiilor in patuturi, din acest motiv. Compania recomanda clientilor sa verifice imediat patuturile si sa nu le mai foloseasca, daca observa ca lungimea suruburilor este prea scurta si nu trec prin piulita. Daca suruburile au lungimea corecta, atunci patuturile nu sint incluse in programul de rechemari. In cazul patuturilor cu probleme, IKEA pune la dispozitie un kit gratuit pentru reparatii, sau accepta returnarea produsului.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.