Economic

Confectiile la putere in judet, agricultura in UE!

Sorin Tudose
11 nov 2010 1108 vizualizări
Malta e in durere, are nevoie de sute de asistenti

Confectiile sint si in aceasta saptamina cele mai ofertante pentru cei care vor sa se angajeze. Potrivit unui comunicat al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), din cele 284 de locuri de munca vacante la nivelul judetului, 271 sint numai in industria textila. Cele mai multe locuri in acest domeniu sint de asamblor confectioner de articole textile, unde 208 posturi asteapta sa fie ocupate. Se mai cauta patru sudori, doi gestionari depozit si doi crescatori de pasari. Angajatorii din judet mai au nevoie si de cite un sculer matriter, consilier juridic si un factor postal. La nivelul Comunitatii Economice Europene (CEE) locurile de munca nu mai sint atit de variate pe cit erau acum ceva vreme. Daca in lunile trecute erau peste zece tari europene care aveau nevoie de muncitori, acum au ramas doar doua. Malta solicita 200 de asistenti medicali si 20 de farmacisti. Spania are nevoie de 400 de muncitori necalificati in agricultura. Oferta este valabila in perioada 10-17 noiembrie. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon al Agentiei 0237/224678 sau la sediul institutiei de pe Bulevardul Unirii. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.