Economic

Vinzarile Logan in Rusia au prins viteza

Ziarul de Vrancea
12 iul 2010 522 vizualizări
Vinzarile de autovehicule Logan in Rusia au crescut cu 16% in primele sase luni, la 29.626 de unitati, marca plasindu-se pe pozitia a sasea in topul celor mai bine vindute masini, dupa ce in perioada ianuarie-mai a fost pe locul 5, pe o piata in urcare cu 3%, la 790.517 de autovehicule

In iunie, vinzarile Logan au stagnat, la 5.466 de unitati, iar modelul a coborit pe locul sase, de pe cinci in mai, fiind devansat de Ford, cu un avans de 181%, la 7.565 de unitati, potrivit datelor Comisiei Constructorilor Auto, din cadrul Asociatiei Companiilor Europene in Federatia Rusa. Modelul Sandero s-a mentinut la sase luni pe locul 24, la fel ca in ianuarie-mai, cu 6.128 de masini vindute. in iunie, Sandero a ocupat locul 21, cu 1.469 de autovehicule. Raportul nu contine date referitoare la Sandero pentru perioada similara a anului trecut. In iunie, piata auto rusa a urcat cu 45%, la 174.838 de unitati. Logan si Sandero sint singurele modele Renault incluse in acest top. Constructorul local Lada detine cinci din primele sapte modele in top 25, atit la sase luni cit si in iunie, respectiv Priora (locul 1), Samara (2), Lada 2105/2107 (3), Kalina (4) si Lada 4x4 (locul 7 la sase luni si 8 in iunie). Renault detine uzina Avtoframos in apropiere de Moscova, unde produce modelele Logan si Sandero. in 2010, capacitatea fabricii a fost dublata la 160.000 de masini anual. Grupul francez s-a plasat pe locul al saselea in prima jumatate a anului, cu 42.227 de masini vindute, cu 15% mai mult ca in perioada similara a anului trecut. in iunie Renault a ocupat aceeasi pozitie, cu vinzari de 8.528 de masini, dupa o crestere de 19%. Rusia a inceput in martie un program de innoire a parcului auto prin acordarea de prime de casare in valoare de aproximativ 1.200 de euro. Programul dispune de fonduri de 11,5 miliarde de ruble (277 milioane de euro) si este programat sa se incheie la finele lunii noiembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.