Economic

Supliment de 30.000 vouchere pentru Rabla

Ziarul de Vrancea
10 iun 2010 603 vizualizări
Numarul tichetelor acordate de stat pentru casarea masinilor uzate prin intermediul programului "Rabla" a fost suplimentat de Guvern cu inca 30.000 vouchere, aceasta fiind a treia suplimentare efectuata pe parcursul anului 2010 dupa ce tichetele emise au fost distribuite integral catre unitati REMAT.

Suplimentarea numarului de tichete pentru scoaterea din circulatie a masinilor uzate a fost decisa in sedinta de ieri a Guvernului, au declarat surse oficiale. Informatia a fost confirmata la finalul sedintei de premierul Emil Boc, care a aratat ca, in acest an, statul a alocat 714 milioane lei pentru acest program. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anuntat in urma cu o saptamina ca pogramul "Rabla" va fi din nou suplimentat, cu circa 30.000 de tichete, dupa ce voucherele din ultima transa tiparita vor fi distribuite in totalitate catre REMAT-uri. El a aratat ca toate cele 160.000 tichete au fost distribuite catre unitatile REMAT, fiind scoase din circulatie circa 110.000 de masini in ultimele trei luni si cumparate prin programul Rabla peste 22.000 masini noi, mai mult de jumatate de productie autohtona.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.