Economic

COMUNICAT DE PRESA

Ziarul de Vrancea
11 mai 2010 707 vizualizări
ARBOmedia devine regia de vanzari a publicatiei Ziarul de Vrancea

10 Mai 2010. ARBOmedia.net SRL, o companie afiliata a ARBOmedia AG (Germania) si Nord-Est Distribution SRL, editor al cotidianului Ziarul de Vrancea au demarat un parteneriat in domeniul vanzarilor de spatiu publicitar.


Incepand cu luna mai a anului in curs, cotidianul Ziarul de Vrancea, editat de Nord-Est Distribution SRL, a incheiat un contract cu ARBOmedia pentru vanzarea in regim exclusiv a spatiilor sale publicitare catre agentiile de publicitate si clientii nationali.


Domnul Corneliu Condurache, Director General al Nord-Est Distribution a declarat: "Acest contract de reprezentare este un pas firesc pentru o publicatie independenta, ale carei venituri provin exclusiv din zona comerciala. Aveam in vedere de mult timp colaborarea cu o regie de vanzari profesionista iar oferta ARBOmedia s-a pliat pe strategia noastra de dezvoltare."


Thomas Landolt, Directorul General ARBOmedia a declarat: "Consider deosebit de important faptul ca am reusit sa cooptam in portofoliul ARBOmedia o publicatie de prestigiu precum Ziarul de Vrancea, o publicatie care a reusit sa demonstreze ca pasiunea si profesionalismul pot invinge orice obstacole."


"Calitatea oamenilor pe care i-am intalnit la Ziarul de Vrancea precum si dorinta lor de a lucra intr-un mod profesionist intr-o piata in care principiile concurentiale nu sunt intotdeauna respectate ma fac sa am convingerea ca proiectul nostru comun va avea succes" a mentionat Alin Alecu "" Director Comunicare ARBOmedia.


Despre ARBOmedia Romania

ARBOmedia Romania gestioneaza in prezent spatiul publicitar al retelei de ziare locale ARBOsfera si furnizeza servicii complementare specifice industriei de publicitate: planning, monitoring, buying si strategie de vanzari media.


Pentru informatii suplimentare:

Alin Alecu - e-mail: alin.alecu@arbomedia.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.