Economic

Un complex de cinci stele din Delta se inchide un an din lipsa de clienti

Ziarul de Vrancea
1 apr 2010 627 vizualizări
Delta Nature Resort, proprietarul complexului hotelier de cinci stele cu acelasi nume din Delta Dunarii, a decis sa inchida unitatea pe perioada sezonului estival 2010, din cauza lipsei de clienti, dar si pentru extinderea unitatii cu un centru spa, urmind sa fie redeschis in primavara anului 2011.

"Vrem sa construim un centru spa si de sanatate in cadrul Delta Nature Resort pentru a diversifica oferta turistica si pentru a extinde perioada de functionalitate a sezonului, care in prezent este limitata. Complexul a fost inchis in noiembrie pentru ca lucrarile de constructie nu se puteau desfasura cu turistii cazati in hotel. De asemenea, zvonurile privind gripa aviara in zona si criza au redus numarul de clienti, acestia fiind alti factori care au contribuit la inchiderea unitatii. Anul trecut nu a fost unul exceptional si inca este o perioada dificila", a declarat directorul general al complexului, Virgil Munteanu. El a adaugat ca lucrarile de constructie pentru centrul spa vor incepe in acest an si vor fi finalizate in 2011, complexul urmind sa fie redeschis in primavara anului viitor. Munteanu a precizat ca in prezent se lucreaza la proiect si nu a dorit sa precizeze la cit se va ridica investitia in centrul spa. Pe perioada in care complexul va fi inchis, angajatii Delta Nature Resort vor fi in somaj. "In noiembrie, angajatii Delta Nature Resort au fost trimisi in somaj, iar anul viitor cind compania va face din nou recrutari, se va tine cont de cei care au lucrat in cadrul complexului, care sint oameni cu experienta, si vor putea fi reangajati", a spus Munteanu. Complexul turistic Delta Nature Resort din Delta Dunarii, amplasat pe malul lacului Samova, a fost inaugurat in 2005 in urma unei investitii de circa sapte milioane de dolari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 22 ore, 32 minute, 12 secunde
GRATUIT - Cere Planul de Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza -  E GRATUIT!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.