Economic

Mitingul profesorilor a obtinut inca un nu

Ziarul de Vrancea
26 mar 2010 580 vizualizări
Cei aproape 2.000 de profesori din toata tara care au protestat ieri în Capitala, le-au scris guvernantilor poezii, le-au cintat si le-au cerut în final demisia, atunci cind vestile proaste venite de la Executiv spuneau ca revendicarile trebuie sa mai astepte.

Cadrele didactice au adus cu ei si o mascota a ministrului Daniel Funeriu, care in opinia lor, este un samurai care le "taie" din drepturi, i-au scris acestuia poezii si rugi, i-au si cintat chiar in fata Ministerului Educatiei..."aia hoti, astia hoti...". Liderii care au fost la discutii n-au adus nici un semn de bine pentru cei din strada. Chiar daca au stat mai bine de o ora in sediul Executivului, nu au ajuns la nici o concluzie cu cei de la guvernare, ci doar ca vor mai fi alte intilniri in zilele urmatoare, dar cu slabe sanse de rezolvare a solicitarilor profesorilor. Ba mai mult, salariile nu vor creste si vor mai fi si disponibilizari. Aflat la Cluj, premierul Emil Boc a avertizat ca, daca Guvernul va scapa de sub control cheltuielile publice, se va "agrava viitorul" Romaniei. El a precizat ca ar putea fi ingaduitor si sa spuna ca va majora salariile profesorilor cu 33 la suta sau cu 50 la suta, dar aceasta nu va face "decit sa inchida Romania din punct de vedere economic pe termen mediu si lung".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.