Economic

Comunitatea de afaceri este ingrijorata fata de ceea ce urmeaza dupa criza

Ziarul de Vrancea
8 mar 2010 524 vizualizări
Presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Corici, a afirmat, recent, ca actuala guvernare nu pare sa inteleaga faptul ca este nevoie de politici publice pentru a depasi criza economica ce indeparteaza Romania de media europeana.

"Criza economica este departe de a-si fi epuizat resursele in Romania. Acum simtim si efectele sociale si ati vazut citi oameni disperati sint in Romania", a spus Corici. El a subliniat faptul ca este grava variatia de crestere economica de la plus 7% la minus 7%, aceasta avind efect asupra economiei. "Comunitatea de afaceri este ingrijorata fata de ceea ce urmeaza dupa criza, intrucit, dupa aceasta perioada, va reincepe o competitie economica similara cu ceea ce a fost dupa cel de-al doilea Razboi Mondial", a afirmat seful Uniunii Generale a Industraisilor din Romania (UGIR)-1903. In acest context, Corici a spus ca sint necesare politici publice economice pentru sustinerea economiei Romaniei. El a subliniat faptul ca actuala guvernare nu pare sa inteleaga acest lucru, nefiind dat ca Romania sa se indeparteze de media europeana. Seful UGIR-1903 a spus ca 2,5 milioane de romani nu pot asigura bunastarea tuturor romanilor, iar singurele masuri sint cele liberale. "Romania are nevoie de politici liberale. Pozitia Uniunii Generale a Industriasilor ma impiedica sa fac politica de partid, dar ca cetatean, ca om de afaceri si ca fost coleg am fost si voi fi intotdeauna liberal, in sufletul meu", a afirmat Ioan Cezar Corici. El a adaugat ca a participat si la congresele celorlalte partide politice, dar in platfomele pogram nu s-a regasit. "Comunitatea de afaceri va sustine in mod ferm, dar aceasta nu inseamna ca patronatele nu vor fi in opozitie. Dar preferam sa fie opozitia dumneavoastra si nu a altora", a incheiat Corici.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.