Economic

HP vrea sa angajeze in Romania 600 de studenti si absolventi

Ziarul de Vrancea
2 feb 2010 627 vizualizări
Hewlett Packard (HP) intentioneaza sa angajeze pina la finele anului 600 de oameni la centrul Global eBusiness Operations (GeBOC) din Bucuresti, care are, in prezent, peste 2.000 de salariati, a anuntat, ieri, reprezentanta locala a grupului american.

"GeBOC are ca obiectiv major cresterea numarului de angajati cu 30% pina la sfirsitul anului (...) GeBOC doreste sa extinda echipa prin atragerea de studenti si absolventi de studii superioare, dar si a tinerilor cu experienta profesionala de 1-2 ani. Focusul activitatilor de recrutare se va orienta catre candidatii care vorbesc cit mai multe limbi straine", a declarat, intr-un comunicast Anca Tapai, Staffing Lead, HP Romania. Centrul deruleaza multiple activitati de relationare cu clientul sau cu partenerii, activitati administrative si logistice, activitati de suport creditare si colectare a debitelor si activitati de suport a vinzarilor in 22 de limbi straine. Activitatea GeBOC este structurata in cinci divizii, respectiv Global Business Services, Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Technology Solutions Group si Finance. HP Romania a avut in 2008 o cifra de afaceri de 224,3 milioane lei (60,9 milioane euro), conform datelor publicate de Ministerul Finantelor, cu 21% mai mari decit in 2007, in timp ce profitul net a coborit cu 27,5%, la 20 milioane lei (5,4 milioane euro).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.