Economic

Clientii care apeleaza pentru prima data la BCR vor plati dobinzi mai mari

Ziarul de Vrancea
2 feb 2010 588 vizualizări
Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, incepind de ieri, cu pina la 2,5 puncte procentuale, dobinzile la creditele noi, in lei, acordate persoanelor fizice, a anuntat banca.

Astfel, ratele la creditele de nevoi personale Divers Extra BCR cu dobinda fixa in lei incep de la 9,9% pe an si ajung pina la 11,75% pe an pentru clientii cu istoric bun cu BCR, in functie de termenul pe care se acorda creditul, se arata intr-un comunicat al BCR. Pentru clientii fara istoric cu BCR dobinzile ajung pina la 13,25% pe an. Potrivit bancii, clientii cu istoric sint persoanele care au mai avut credit la BCR si au avut un comportament bun de plata, clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR. De asemenea, tot incepind de ieri, BCR modifica nivelul dobinzilor fixe aferente depozitelor la termen in lei pentru persoane fizice, cu maturitati scurte de pina la 6 luni inclusiv (reducere intre 0,1% - 0,4% pe an). Dobinzile pentru maturitati de 9 si 12 luni ramin nemodificate. BCR, membra a grupului austriac Erste incepind din toamna anului 2006, este cea mai mare banca din Romania dupa nivelul activelor, care trec de 17,2 miliarde de euro. Banca are in prezent 663 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.