Economic

Instruire pe teme contabile

Camelia Stănilă
20 feb 2008 1179 vizualizări
Specialistii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Vrancea vor urma un curs pe teme de contabilitate, alaturi de colegii din alte 10 judete ale tarii.

Seminarul va fi organizat in perioada 20-22 februarie, la Centrul Zonal Focsani a Scolii de Finante Publice si Vama, in scopul implementarii noului program de contabilitate realizat in tehnologia Oracle. Astfel, pe parcursul instruirii vor fi abordate aspecte referitoare la noutatile aparute in contabilitatea institutiilor publice, la OMFP nr. 1792/2002 pentru aprobarea normelor metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonantarea si plata cheltuielilor institutiilor publice, dar se va prezenta si noul program de contabilitate ce urmeaza a fi utilizat incepind cu anul 2008, atit la nivel central, cit si teritorial. Finantistii vor beneficia si de exemplificari prin aplicatii practice, pentru implementarea cit mai rapida a noii aplicatii. Lectorii cursului vor fi specialisti din cadrul Directiei de Buget si Contabilitate Interna, de la Directia Generala de Tehnologia Informatiei din cadrul ANAF, precum si de la Directia Generala a Contabilitatii Publice din cadrul MEF. La aceasta instruire sint invitati si specialisti de la nivelul central al ANAF. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.