Economic

AJOFM, nota 9,72 pentru serviciile acordate

Camelia Stănilă
17 aug 2007 613 vizualizări
Cele mai mari reusite s-au inregistrat la implicarea grupurilor cu nevoi speciale in programe de informare, consiliere si recalificare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a prezentat stadiul de realizare a indicatorilor de performanta realizati in primul semestru al anului 2007. Potrivit cifrelor, institutia se poate mindri cu o nota de 9,72 privind proiectele realizate. Indicatorii de performanta sint stabiliti prin Contractul pentru ocuparea fortei de munca pentru anul in curs. Astfel, la ponderea persoanelor in cautarea unei slujbe care beneficiaza de servicii in numarul total de persoane in cautarea unui loc de munca s-a obtinut 65%, cu un punctaj maxim de 0,5. La capitolul numar de ore de angajat petrecute in deplasari la angajatori, s-au inregistrat 7.830 ore, minim de angajat fiind 1.566, punctaj 1. La gradul de ocupare prin efortul propriu, a locurilor de munca libere inregistrate de agentie, procentul a fost de 75%, punctaj 1,5, iar la gradul de ocupare a tuturor persoanelor din evidenta agentiei, 40% si 0,82 puncte. Un procent destul de redus s-a obtinut in prima jumatate a anului la capitolul privind rata de participare a somerilor la cursuri de formare profesionala, numai 11%, 2 puncte sau la participarea somerilor la masuri active, 20%, 1 punct. Punctaj destul de mare a obtinut AJOFM pentru cei 70% obtinuti la rata de participare a somerilor la masurile active, 0,5 puncte, dar si la capitolul privind persoanele care au beneficiat de servicii de informare, consiliere si orientare profesionala. Interesul autoritatilor si al reprezentantilor Fortelor de Munca pentru grupul persoanelor cu nevoi speciale a adus 0,5 puncte pentru reusite in 90% din cazuri. In ceea ce priveste rata ocuparii participantilor la masuri active s-a inregistrat un procentaj cuprins intre 20-25%, 0,25 puncte. Nota totala obtinuta de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea este de 9,72 dintr-un maxim de 10. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.