Economic

Camera de Comerţ premiază cei mai buni oameni de afaceri

Ziarul de Vrancea
26 nov 2013 1654 vizualizări
Cele mai bune firme din Vrancea vor fi premiate vineri, la ediţia a XX-a a Topului Firmelor Vrancene, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea.

“Această manifestare oferă Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea prilejul de a-i sărbători pe cei mai reprezentativi agenţi economici, a căror activitate s-a distins în anul 2012 prin performanţă, seriozitate şi constanţă”, spun oficialii CCIA într-un comunicat de presă. Evenimentul va fi organizat la Restaurantul Hotelului Unirea, de la orele 14.00, iar la reuniune sunt aşteptate şi oficialităţi judeţene şi parlamentari, care pot pune umărul la regenerarea mediului economic. Premierea firmelor este un eveniment devenit tradiţional al Camerei de Comerţ, dar care a semănat în ultimii ani, din pricina recesiunii economice prelungite, mai mult cu un parastas “în memoria” firmelor învinse de criză. Aşa se face că firme cunoscute din judeţul nostru, care în anii trecuţi figurau pe primele locuri din clasament în ciuda datoriilor acumulate, au dispărut din peisajul economic judeţean. Microîntreprinderile şi întreprinderile mici domină şi anul acesta topul firmelor realizat de Camera de Comerţ, în vreme ce confecţiile textile şi băuturile au ţinut cat de cat ridicată economia judeţului şi în acest an. Şi anul trecut topul a fost dominat, în afara marilor jucători, de firme mici, cu doar caţiva angajaţi. Numărul comercianţilor activi din Vrancea a ajuns la aproximativ 13.000, potrivit cifrelor date publicităţii de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. (M. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
burago, acum 3803 zile, 5 ore, 10 minute, 6 secunde
Cand e parastasul asta? Parca a mai fost un top si saptamana trecuta. Sau e in reluare? Or mai fi multe topuri anul asta ca ne-am saturat...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.