Caterincă Mioritică

Doar o barfă să-ţi mai spun !

Ziarul de Vrancea
4 ian 2013 1743 vizualizări
Touaregul de la Perfectură cară băutură

Cu toate că sărbătorile de iarnă au trecut, porcul a fost mancat, vinuţul sorbit, piftia mestecată şi cozonacul halit pană la ultima firimitură, prin unele instituţii încă se mai fac stocuri de alimente. Probabil că oamenii vor să petreacă şi pe rit vechi Crăciunul şi Anul Nou, nu doar basarabenii să se cherchelească singuri. Dar, să vă spunem exact care-i ştocăreala. Ziulicile trecute, pe strada Tăbăcari, pe langă coaforul lui nea Marţişel, maşina Perfecturii Vrancea, Touaregul CEH, era cu toate uşile căscate, iar un distins domn şofer îmbarca nişte bidoane. Ziua în amiaza-mare, omul reprezentantului Guvernului în teritoriu băga în maşina de serviciu butelcuţe de 5 litri cu vinuţ alb, dar şi roşu. Nici nu vrem să credem că pentru acest lucru se consumă combustibilul de urgenţă de la Guvern. Şi nici nu credem că acel vin este pentru diferite paranghelii sau atenţii pentru unul-altul. Totuşi, poate n-ar strica puţină decenţă şi să nu mai fie utilizată maşina Perfecturii pentru a căra băutură. Mai lipseşte să îmbarce în Touareg şi femei, iar la casetofon să urle manele.

Copac şi Harababură se bat pe CAS

Debutul de an 2013, anul şarpelui la horoscoape, îi ţine în şah pe doi învartitori de treburi în Casa de Asigurări de Sănătate de la Vrancea. Geamănul Mişu Copac, dar şi Marta Harababură figurează ambii şi amandoi ca admişi pentru confruntarea finală de pe 23 ianuarie. Mişu Copăcel se laudă că în continuare are susţinere politică, după ce a continuat politica sa de cărat portbagaje pline pe la diferite persoane influente de la Bucureşti. Mai mult, se pare că Mişu s-ar fi băgat, din nou, pe sub pielea lui Ninel ca să-l ţină pe scăunel la Ceasel. Cat despre Marta Harababură, anii petrecuţi pe langă Copăcel au învăţat-o şi pe ea cum să învartă concediile medicale şi de odihnă. În perioada de înscrieri la concurs nimeni nu a ştiut ce are de gand doamna directrice contractuală.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 4134 zile, 22 ore, 18 minute, 58 secunde
Pai treaba e supersimpla. In masura in care exista dovezi pentru cele afirmate singura masura posibila este demiterea cel putin a soferului, daca nu si a prefectului. O masina a unei institutii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.