Caterincă Mioritică

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Ion Iliescu îşi uneşte destinul cu cel al unui afacerist: Corina Creţu face nuntă în noiembrie

Ziarul de Vrancea
17 sep 2012 943 vizualizări
Sezonul petrecerilor în lumea politică dâmboviţeană se pare cu nu s-a încheiat odată cu nunta Elenei Băsescu,căci iată, la începutul lui noiembrie, europarlamentara PSD Corina Creţu, purtătoarea de cuvânt a fostului preşedinte Ion Iliescu, va spune “DA” în faţa ofiţerului stării civile.

Vicepreşedinta social- democraţilor îşi va uni destinul cu cel al lui Ovidiu Rogoz, un om de afaceri şi manager al unei firme româno-franceze al cărei domeniu de activitate se află în zona industrială şi electrică. Relaţia dintre Corina şi Ovidiu durează de mai bine de doi ani, timp în care cei doi au reuşit să se cunoască reciproc şi să hotărască să formeze un cuplu.

Indiferent de succes, nu e bine să fii singur

“Am fost foarte mulţi ani prinsă de profesie şi cu cât înaintezi în vârstă îţi dai seama că totuşi, oricât succes ai avea, când te întorci acasă eşti singur şi nu e bine. Mai ales dacă găseşti pe cineva cu care să te înţelegi... dacă ai o relaţie”, ne-a spus europarlamentara Partidului Social-Democrat.

Va avea naş un preot din Capitală

Cei doi se vor căsători în 10 noiembrie, iar Corina l-a ales ca naş pe părintele Iordache, preot la Biserica Sfântul Spiridon Vechi, cel care îi este şi duhovnic. De la eveniment nu vor lipsi fostul preşedinte al României Ion Iliescu, premierul Victor Ponta şi soţia sa Daciana, care este şi cea mai bună prietenă a Corinei Creţu.


www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.