Caterincă Mioritică

Frunzăverde îşi mărită fata. La eveniment sunt aşteptaţi 850 de nuntaşi

Ziarul de Vrancea
7 sep 2012 711 vizualizări
După Traian Băsescu, este rândul lui Sorin Frunzăverde să treacă prin emoţiile de socru mic. Sorana, fiica proaspătului liberal, se căsătoreşte sâmbătă la Timişoara, iar petrecerea va avea loc la cantina Politehnicii din Complexul Studenţesc, suficient de încăpătoare pentru a găzdui sutele de invitaţi, transmite România TV.

 

 

"Se căsătoreşte fata mea. Nu am emoţii foarte mari, dar există pentru că e un eveniment important în viaţa familie mele. Vor fi aproape toţi prietenii noştri. Va fi şi muzică uşoară şi muzică populară", declara, joi, vicepreşedintele PNL.

Frunzăverde a precizat că la nuntă vor fi invitaţi 850 de persoane, adăugând că numărul acestora nu are o legătură directă cu cel înregistrat la nunta Elenei Băsescu. "A fost programată înaintea celeilalte sărbătoriri şi cred că atât trebuiau să fie, poate chiar mai mulţi", a spus Frunzăverde.

Sorana Monica Frunzăverde, acţionară la mai multe companii de top care activează în domeniul energiei eoliene, se pregăteşte pentru cel mai important eveniment din viaţa ei care are loc sâmbătă.

Naşi vor fi Felicia Quint şi Ion Ioan, cununia religioasă având loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara. Cheltuielile pentru nuntă se ridică la peste 350.000 de euro, mâncarea şi băutura fiind aduse din Ungaria.

 

www.rtv.net



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stoica, acum 4253 zile, 32 minute, 41 secunde
baaa, astia fac nunta ca tiganii, de prost gust, mizerii, bine ca ai plecat de la pdl, ochiosule!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.