Caterincă Mioritică

VIDEO!!!Azi îi pupăm mîna baronului, mîine ne vom închina la el…

Ziarul de Vrancea
1 oct 2011 2108 vizualizări
Aţi văzut cel mai probabil zilele trecute gestul unei femei disperate care a pupat mîna baronului.

 Pe noi ne-a cuprins imediat dezgustul şi greaţa şi am scăpat doar pentru că aveam la îndemînă vreo cîteva lămîi. Nu ştim pe dumneavoastră cum v-a marcat, dar pe preşedintele la iniţiativa căruia se întîmplă totul în Vrancea e clar că l-a flatat. Exact ca un popă care întinde mîna oricărei credule pentru a-i aplica o “ştampilă” imaginîndu-se trimisul lui Dumnezeu, la fel şi şeful tribului are o stare euforică de fiecare dată cînd vreun supus îşi manifestă dragostea… mai ales în faţa camerelor de luat vederi. Preşedintele roşilor este cunoscut în judeţ pentru plăcerea maladivă de a fi slugărnicit, iar celebrul caz cu un oarecare şef de instituţie care îi citea rapoartele stînd în genunchi vine să confirme acest lucru. Şi dacă tot are astfel de plăceri, poate nu ar strica să intre puţin şi în rîndul sfinţilor, doar se vrea ctitor de catedrală. Totuşi, pentru că are un trecut cel puţin dubios, propunem nu sanctificarea, ci doar beatificarea acestuia. Atunci să vezi gloata ce va roi în jurul lui, gata oricînd să îi pupe mîna şi să se închine la el ca la un adevărat produs postdecembrist şi neocomuist care este. Pentru că, nu-i aşa, “creştinii” se închină la oricine le zice Biserica că e sfînt. Rîdeţi, rîdeţi, dar mîine-poimîine o să auziţi de biserici cu hramul “Sfîntul Renato”.


 

http://www.realitatea.net/oprisan-gest-de-caritate-rasplatit-cu-pupatul-mainii_874371.html


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
uscatu, acum 4609 zile, 14 ore, 26 minute, 41 secunde
eram in capitala tarii cind am vazut ceea ce nu mi-a venit sa cred ,si anume ca, un om sa se coboare atit de jos.dar ce sa ma mai mire cind distinsul portofel apare cu o nonsalanta demna de un citeste integral
phi, acum 4609 zile, 20 ore, 34 minute, 3 secunde
Ironia sortii este ca femeia saruta mana exact unuia dintre indivizii care a contribuit la situatia deplorabila in care a ajuns Vrancea si, implicit, viata femeii. Cinic, nu?
relu, acum 4609 zile, 21 ore, 6 minute, 42 secunde
Pentru o amarata de baba gestul poate parea firesc.Este adevarat ca pupatul mainii poate veni ca o multumire.Ce te faci insa cu cei care-l pupa in kur pe diliu ?!
Wwwww, acum 4611 zile, 36 minute, 38 secunde
citesc si nu ma mir.un ziar de tot rasul cu pretentii de genul ,,cititorii nostri sunt mai destepti decat ai lor,, si cu ziaristi de genul,, ziaristii nostri sunt mai dobitoci decat credeam,, a ajuns citeste integral
sudistul, acum 4611 zile, 12 ore, 55 minute, 34 secunde
te faci de c_ _ _t daca te uiti la un c_ _ _ t
Nedumeritul, acum 4611 zile, 15 ore, 49 minute, 28 secunde
Un stil de campanie electorala sa arate cine este acest Oprisan.Urmeaza Nini Sapunaru cat de curand.la mana lui Opisan ,asta i-a mai ramas.
Lamuitza, acum 4611 zile, 15 ore, 49 minute, 30 secunde
mi s-a povestit ca haznaua e plina de surprize ca o cutie de ciocolata: o deschizi si niciodata nu stii ce gasesti sau ce citesti in ea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.