Caterincă Mioritică

Cum a facut revolutia portocalie uniforme pentru maturatori

Ziarul de Vrancea
30 iul 2011 607 vizualizări
Dupa ce am vazut ce au facut liberalii cu tricourile-materiale de campanie, azi va prezentam ce au ajuns tricourile lui Jan Valjean si ale lui Alin Tralalin

Celebrele tricouri din timpul revolutiei portocalii sint perfecte pentru tinuta de serviciu a oamenilor de la Spatii verzi, cei care fac curat pe trotuarele din municipiu. Revolutia portocalie a furnizat echipamente rezistente la jeg pentru maturatori, cei care au veste portocalii si galbene fosforescente, tocmai pentru a se distinge noaptea, cind fac luna, mai mult sau mai putin, arterele din oras. Echipamentul politic de protectie nu este insa tocmai pe planul sefilor de la Focsani, mai ales ca sint adversari politici cu cei care au impartit tricourile. Dar, edilii n-au ce face, pentru ca nu dispun de bani suplimentari pentru a face alte tricouri portocalii, de pe care sa scoata simbolul pedelist cu trandafir. Daca trandafirul singuratic se mai potriveste pentru serviciul de Spatii verzi, ca doar si ei mai planteaza cite un butas, o panseluta si trei fire de iarba, cele trei litere cu “L” in coada ii fac pe pesedisti sa vada rosu in fata ochilor. Dar stim ca launtric se bucura cind stiu ca portocaliul este culoarea maturatorilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.