Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
23 oct 2010 1045 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Sosia lui O Vieru a julit masina institutiei in concediu


Sereistii zic ca O Vieru, liberalul bun de la Plati in Agricultura cica ar fi facut o belea. Omul garantat de Tralala ar fi plecat in concediu si, pentru ca fundul sefului nu poate sta decit in masina, O Vieru a plecat cu autoturismul de la institutie. Si pentru ca in concediu ti se face foame, desi dormi mai mult decit o faci la birou, directorul s-ar fi dus sa-si umple cosul cu bunatati de la un hipermarket din Focsani. Aici, in parcare, din neglijenta, O Vieru ar fi raschetat masina institutiei. Cei care l-au vazut, au anuntat presa, pentru o corecta informare asupra competentelor de director in concediu. Speriat ca o asfel de belea i-ar putea aduce o urecheala de la Tralalin, O Vieru a spus ca, vezi draga Doamne, n-a fost el! A fost altcineva care semana leit cu el. La naiba! L-au clonat extraterestrii pe liberalul bun?


Eminem de PSD ar fi vrut la coada vacii, dar a nimerit in politica


Pentru ca va povesteam saptamina trecuta despre cel mai invizibil parlamentar in teritoriu, dar cel mai vizibil pe sticla si-n hirtia de ziar, iata ca Eminem de la PSD a dat-o din nou. Zgindarit la amintiri de puteristi, cuplul 2 X Eminem, adica Miron si Manuela Mitrea, a dezvaluit ca, atunci cind cei doi erau mici si-ar fi dorit sa fie: el- medic veterinar si ea -poate, avocat. Adica, in tineretile lui, fratele Miron era preocupat de sanatatea orataniilor. Intre timp si-a dat seama ca in politica, chiar daca ai de-a face cu indivizi cu apucaturi de boi sau porci, macar combinatorii miros a bani si-a Hugo Boss, iar nu a grajd. Si asa, dupa miros, Eminem de Vrancea invirte de ani de zile destine politice prin pesedeu.


Didi s-a dus dupa Heidi si l-a lasat pe Mare Han cu tiganeala


Obosit dupa atitea eforturi de a nu face nimic in oras, Didi mustiuc, primarul cu parul de clestar, a plecat la odihna, tratament si impachetari cu ciocolata in Alpi. La aer curat si plimbari prin orase perfect de curate, ca niste ceasuri care nu ramin in urma niciodata. Doar vorbim de Elvetia. Pentru unii, intre care ne numaram si noi, pare curios ca Didi cu parul alb s-a gindit sa-l lase singur pe Mare Han de Festival, sa faca numai el bai de multime alcoolica. Cum insa baronul nu prea l-a mai cinstit pe Didishor cu niste bani pe la Focsani, ce sa se streseze bunicul primar atit? In Elvetia e liniste, nu e criza, strazile sint asfaltate, iar ciocolata te destreseaza de probleme politice si uiti si ca Enetul n-are gaze de caldura la Focsani.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.