Caterincă Mioritică

Rasolul Culturii culinare mioritzice: Micu" nu merge cu Usturoi

Ziarul de Vrancea
6 iun 2009 952 vizualizări
Directia culturii vrincene se invirte, mai nou, in jurul Micului cu Usturoi

Ceea ce merge perfect la o masa de campanie electorala, in curtea respectivei institutii isca razbel curat si lanseaza vorbe grele dintr-o tabara in alta. Pe linga fotoliul de care se tine scai Usturoiul, care nici n-a turnat si nici gura nu-i miroase, da tircoale miriind in ton politic actual, Micul. Latraciosul catel de Usturoi il cam irita pe Mic, pisihologul fiind mai calm de felul sau. Acesta sfiriie numai pe blog daca e presat si numai in limbaj academic, ca doar na, vrea sa fie un sef cult al Culturii mioritzice. De citeva zile incoace, Usturoiul, aprig varsatoriu de miros, n-are tihna si face spume sa ramina in scaunul caldut, ca sa scada colesterolul culturnicilor locali. Cum se poate ca el, "marele rebel", "incoruptibil", "intransigent incurabil" si, am adauga noi, vesel ciripitor, sa fie dat la o parte politic de omul cu portocalele. Si cum Micul moale si sfiriicios merge in general cu mustar, Usturoiul singuratic si vestejit se indreapta incet, incet spre prapastia isteriei sale de necontrolat. Acesta pentru ca sarbatorile fumicioase preferate de unii vrinceni, tot Micul e campion si lumea a inceput sa cam renunte la Usturoi, pentru ca face rau la ficat, mai ales daca se adauga si procesomania si vorbele duhnite la respectivul catel. In timp ce mirosul de Mic incepe sa patrunda prin narile angajatilor, izul de Usturoi incepe sa se aereze din incaperile Directiei de Cultura. Sa va cultivati bine, domnilor!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.