Puls

Îmbrăţişări parlamentare la Mărăşeşti

Ziarul de Vrancea
6 aug 2013 1072 vizualizări
Se pare că deputaţii social-democraţi Angel Talvăr şi Victor Roman şi-au lipsit unul altuia în timpul vacanţei parlamentare, aşa că se bucură de revedere, după cum se vede în imaginea surprinsă aseară de reporterii noştri la Mausoleul Mărăşeşti.

 Recunoscuţi pentru hărnicie, cel mai probabil, parlamentarii se vor reantalni abia în toamnă la Parlament. De precizat că în Vrancea a ajuns ieri, după multă vreme, şi senatorul Petru Filip, noul Colin Powell al „sex-gate-urilor” din politică, implicat într-un scandal de budoar cu fosta sa consilieră de la Oradea. Presa de cancan susţine că fostul vicepreşedinte al Senatului Romaniei în vremea guvernării PDL, căsătorit şi tatăl unui copil, ar fi ajutat-o pe domnişoara Laura B. să se angajeze în diplomaţie în schimbul unor favoruri ero(t)ice. Nu la fel de eroic a fost deputatul Miron Mitrea, care nu a ajuns ieri la Mărăşeşti, acolo unde liderul de la PSD Vrancea a chemat tot activul de partid. Că tot veni vorba de Marian Oprişan, în curand vrancenii l-ar putea vedea doar la astfel de manifestări, întrucat se arată cam rar la faţă prin judeţ.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.