Puls

Exclusiv!! Decebal Bacinschi, omagiat de Google

Ziarul de Vrancea
17 mai 2013 779 vizualizări
Cea mai mare realizare a lui Didi - nicio zi fără apă caldă/rece în 15 ani de mandat

Am trăit s-o vedem şi p-asta! Primarul cu părul alb de la atatea griji cat poartă pentru focşăneni a fost omagiat de Google. În loc numele companiei americane, Decebal Bacinschi era scris deasupra motorului de căutare, astfel încat toţi cei ce au accesat Google din Romania au putut vedea ce înseamnă să fie cel mai dintre gospodari. Potrivit Google, Focşaniul a înflorit în cele patru mandate pe care Didi al nostru le-a avut. Edilul şef a reuşit în circa 15 ani să înfiinţeze un mega parc în plin centrul oraşului, dar şi unul mai mic la ANL-uri. În ceea ce priveşte infrastructura rutieră şoferii sunt în al nouleă cer. De ani buni oraşul nostru nu mai are nicio groapă, toate străzile sunt asfaltate cu bitum de cea mai bună calitate. Trotuarele sunt şi ele bine întreţinute, spaţioase şi au şi piste pentru biciclişti. Locuri de parcare? Sunt aşa de multe încat nu numai că ajung la toată lumea, dar locuitorii din Goleşti şi Campineaca vin şi ei să îşi lase maşinile în Focşani, mai ales că sunt şi păzite! De asemenea, în ceea ce priveşte apa curentă Bacinschi este lider în topul făcut de Google. De la jumătatea anilor 2000, cam de cand e Didi Primar nu a fost nicio zi fără apă caldă sau rece la robinete. Cu un asemenea primar de pomină focşănenii îl votează cu ochii închişi, o dată la patru ani. Degeaba am scris noi “răutăcisme” despre omul lu marean, americanii ne-au dovedit cat ne-am înşelat în toţi aceşti ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.