Puls

Ciutacu o amenință pe Sorina Matei: S-ar putea să o coste

Ziarul de Vrancea
25 mar 2013 1276 vizualizări
N-am chef de mahala, deşi-s al dracu’ de talentat și la asta mentioneaza Victor Ciutacu într-un scurt interviu

 

Victor Ciutacu a dat un scurt interviu în care explică trecerea sa la România TV și îi dă o replică jurnalistei Sorina Matei, cea care a reacționat la adresa sa extrem de dur.

Despre reacția Sorinei Matei:

Victor Ciutacu: „Mă lasă rece părerea Sorinei. O ştiu, n-am nici o surpriză. Întotdeauna am militat pentru libertatea de expresie şi de acţiune. Sorina le foloseşte din plin. Şi bine face. Dacă politica postului permite libertăţile astea, cu atât mai bine din punctul meu de vedere. ‬

Libertatea de exprimare trebuie corelată cu responsabilitatea. Când îl faci pe unul şpăgar şi fustangiu, poţi să te aştepţi că s-ar putea să te coste. Radu Moraru a simţit nevoia să mă facă în toate felurile şi acum îl caută un executor judecătoresc, că nu a plătit daunele decise de instanţă. Eu n-am chef de mahala, deşi-s al dracu’ de talentat şi la asta. Da’ mă pot adresa judecătoriei. Ceea ce nu-i deloc exclus să se întâmple.”

 
Despre relația cu Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță:

Victor Ciutacu: „Cu Voiculescu n-am avut, propriu-zis, relaţii. Ne-am respectat de la distanţă. Cu Ghiţă eram, până ieri, amic. De azi nu mai ştiu…”

Despre penthouse pe care l-ar deține:

Victor Ciutacu: „Afacerile nevestei, atâta amar de vreme cât nu particip la ele, nu le comentez şi nu le controlez. Sunt de găsit tot în Rahova. Totu-i să mă mă cauţi.”

Sursa: Mediaddict.ro

MAI MULTE DETALII PE ACEST SUBIECT:

„Cred ca pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta.” Citește mai multe detalii.

Victor Ciutacu primește o emisiune la oră de maximă audiență. Jurnalistul a decis să părăsească trustul lui Dan Voiculescu pentru România TV și a explicat apoi decizia pe blog. Citește mai multe detalii.

„Eu nu reevaluez pe nimeni. Pentru cei care mă tot întreabă, am un singur răspuns: părerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat şi nu se vor schimba niciodată”, scrie jurnalista RTV Sorina Matei pe blogul ei. Mai multe detalii.

Mircea Badea a avut o reacție scurtă pe blogul său cu privire la plecare colegului său, Victor Ciutacu, de la Antena 3 la România TV.


www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anouk, acum 4058 zile, 6 ore, 26 minute, 46 secunde
Asta doar in mahala e specializat.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.