Puls

Revenire spectaculoasă în mondenul politic: Jorj Băeshu

Ziarul de Vrancea
25 ian 2013 1501 vizualizări
Prezenţa sa a fost agreată mai mult de colegele din PSD decat de colegii din partid

Celor care cred că în politică nu poţi avea decat o singură mare urcare, le spunem că se înşeală. O demonstrează din plin social democratul Jorj Băeshu, care, după un lung exil, a fost numit în guvernarea lui Ponta ca şef la restituirea proprietăţilor. Adică exact acolo unde se ţin toate cheile de la toate casele, vilele, palatele în care distinşii noştri politicircari se lăfăie pe banii noştri. Asta cand îşi dau seama că la Radisson Blu nu e tocmai acasă şi nu-i aşteaptă căţelul pe preş gudurandu-se pentru un oscior de la Parlament. Jorj Băeshu a venit la Unire dar a preferat să stea în randul din spate, înştiinţat probabil că în lumina reflectoarelor nu trebuie să apară aşa, oricine. Prezenţa sa însă nu a trecut neobservată printre cei din garda veche, care au încercat să intre în vorbă cu demnitarul, să-l întrebe de sănătate, cum a fost prin Grecia, cam ce contracte a perfectat pentru Vrancea, dar şi cat e şpaga pentru validarea unui dosar de restituire a proprietăţii. Mai ales acolo unde drepturile sunt  cesionate băieţilor deştepţi. Prezenţa sa la Focsangeles de Unire, în coasta tuturor pesediştilor, s-a explicat şi prin faptul că Mare han şi-a dorit pentru 24 ianuarie să transmită un mesaj de organizaţie puternică şi mare, care să-i confere o cat mai mare influenţă, poate şi în virtutea noii împărţiri administrative. Asta ca să-l facă Pontănacul pe el guvernator de super judeţ, şi nu pe alţi baroni mai bronzaţi, de la Pontul Euxin.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Piscoci , acum 4108 zile, 12 ore, 40 minute, 27 secunde
Mama,ce haina de bugetar are cucoana...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.