Puls

Constatari cu nabadai (care, Zau, defel nu-s noi):

Ziarul de Vrancea
20 iul 2005 834 vizualizări
Ne conduc niste julai: d'aia si escroci si rai

-Cel pa care Partidoiul l-a scos da la cutiuta cea impachetata cu staniol si fundita, de-o tinea in debara, "marele prefesionist in Gospodarela Hapelor" Bazile Penteleu (facut doct-horror foarte probabil cam egzact la fel si pa aceleasi criterii ca si fostul lacheu baronesc incotopenit intre anii 2002-2004, saful taigherilor vrincenesti, chestionarul Silviu 3Trandafir Subtire) in realitate nu-i chiar cine ar vrea unii sa-l prezante. Ba, din contra! E nimeni altul decit fostul conseler local da Focseni pedeu (unii birfotea, nu tare da damult, chiar on fel da cumetru de-a Jean Mediciului!) care s-a vocsit mintenas la comanda dupe 2000 in colori da membru al trupei da lingai stropynesti (biensiur, in scopuri pure da orienteala inspre sfinta parveneala), motiv pintru care a si fost incaltat si scos la defilare mai apoi prin 2003-2004 (cu pomposul titlu da risponsabil da mediu in giudet a Partidoiului) in actiunea cea de s-a dovedit on mare fis din timpul Guvernoiului Naste, "Romanica curata".

Prin urmare, mai flacai,

Iaca omu\' aista, bai,

A fost uns da Partidoi

Mare boss la strins gunoi.


Dar in loc ca sa-l colecteze,

A-nceput ca sa-l sorteze

Cu gind sa-l ingurgiteze.


Si-asa de tare sa-i placa,

C-a ajuns cu el in troaca.

Intrebare-ar fi, deci, parca:

Ia ghici, porcii ce-o sa-i faca?


- Ca sa fie foarte clar ce specimenuri da hartisti (cu muiani jalnici si tristi) se egzista la ora actuala prin corpul otoritatilor vrincenesti, ieri super-dubiosul secretaur (cunoscut ca-i scula baroneasca) al Prifecturii, Ciordstantin Fudulila (pa care agerii aliatzi bastinasi n-a reusit nici sa-l gidile in f\'on fel, daramite sa-l trimeata la plimbare in 7 luni) a fost prins cu rata-n gura. Ciordind ca ultimul si al mai hordinar borf-has consearve trimese din tate colturile tarii pintru amarastenii sinestrati da la noi din giudet.

Constatari cu nabadai:

(Care Zau defel nu-s noi)

Ne conduc niste julai

Care-s si escroci, si rai.


-Mirosind (c-are simtul aista, cind e vorba da jefuiala a baneilor fraierimii cotizante cu taxe si impozitoiae tare ghine degzvoltat si adaptat) ca-i rostul iar da inhatat ceva foande publice odat\' cu sinistreala lu\' mai multe zone din Vrancia (ce va intra foarte probabil pintru dijmuiala in labile fostului sau asociat si combinator politicar, Stropy), paparatii nostri a aflat c-a parasit spitalul da baieti veseli marele constrhuctor baronesc, Ciordeliu Visinache.

Poti sa stai putin in loc

Si-apai sa rostesti cu foc:

Mare bataie da joc!


-In urma vizitelii da ieri a lu\' Traienica Base-n giudet, a aparut imagini din care s-ar putea constata ca fostul sutz da motorete ajuns mare baronete s-a orientat si a cazut hinc-o data in picioare.

Om trai si-om mai vedea,

Daca e egzact asa!


-Intrebarea da la Puls se intimpla c-a ajuns:


De ce pricoror poznasu care-l cheama Germanasu, sa fi divenit chezasu (n-a dat cela mandat-asu !) in jocul ala cu casul, a lu cel pus pa farasu,Fudulila zis borfasu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.