Puls

Ramine cum am mai zis: mafihotii au invins!

Ziarul de Vrancea
8 iul 2005 893 vizualizări
Partidoiul, dimpreuna cu Vadimache, a hotarit prin Ograda sotilor da Rodinci Casoiu ca-n giustitie toate-s in regula si banda poa' sa-si urmeze nestingherita calea

- Partidoiul, dimpreuna cu Vadimache, (care, iacata, si-au dat labile fara nici o problemuta cu ai de-i critica din cale-afara) a hotarit prin Ograda sotilor da Rodinci Casoiu ca-n giustitie toate-s in regula si banda poa\' sa-si urmeze nestingherita calea.

Aia de te-apuca jalea.


- Nu degeaba nu-i durea nici in pixt pe-alde presdentele da Cremenal, Cionstantin-ul ori pa saful pricororilor cumetresti, Leftericiu.

Toate-i cum s-a stabelit: apesat si gijiit.


- Se pot slobozi fara nici o grija si de-acuma la foc automat: "Nupe" lu\' baronet pentru jafele egzecutate dupe manual in toti acesti ani in Vrancia; il pot tinea pa Visinache ascuns la glumeti sa nu i se ia urmele baneilor dusi cu valizoaiele in portofelurile lu\' Chiron Chitrea si-a altora ca el; santajul da tipul celui aplicat verticaliciosului PurHoric (care-si protejeaza, cum s-a ocservat, tot prin enternediul giustitiei mafihotesti afacerile putind ghinisor) poate merge tot inainte si el ca pionerii; iar pa ficiorul lu\' peinelul Dutza, fost dereftor la Fabrica da Padurici, dupe ce-a omorit doi oamini, il pot scoate c-a circulat cu 46 km/ora (si da si-on premiu, ceva, pentru prudenta-n trafic&conduicita priventiva)

Ramine cum am mai zis:

Mafihotii au invins!

Da\' de-o tine tot asa,

Cine oare-o cistiga?

Nu se poate intimpla

Sa-i scutureze soarta,

Pentru raul de-l facea,

Nici praf sa nu ramiia!?


- Obosit si extenuat ca, in ciuda insistelilor, Bazile Lacramatie, safuletele da la Mediu, l-a refuzat sa demisioneasca, prifectele Hoprea s-a gindit sa se recreeze fo zece ziulici pa Letoralul insorit, dindu-le pa buna dreptate apa la moara fostilor prifecti da Partidoi, Jorjic si Pasarica, sa se-nfoaie.

Cind ii vezi ce fac pe-aici, nici nu stii ce sa mai zici!

Decit ca asa sa iasa, mai bine stateati pe-acasa.

Ca cu-ase metod rotund, va dati singuri suti in fund.


- Din cite a aflat paparatii nostri intre cei mai tapanosi fosti, care sta neclintiti in scaunelele din poastele lor, se numara al da la Administreala Taberilor. Nimeni altcineva decit stapinul dixchetei cu baza da date da la Finansuri pintru muls minunatii oameni da afaceri din Vrancia de catre Partidoiul cel hap-sin, junior cu-al trist muian, care-i zice Mortisan.

O dixcheta bine pusa

Face, nene, treaba unsa,

Dac-o tii ghine ascunsa,

Si-o aduci cind trebe-adusa.

Mai sa te ineci da tusa!


- Dupe modelul da la Derectia da Agricultureala, se pare ca si la Finansuri s-a dat la pace prin ramurica doi fara cirmaci Motanu- Manolo Bercehea si ramine neclintiti fostii diveniti actuali da supt dereftorul cel nou, Eojen Soric.

Ce-o iesi, s-o mai vedea.

Multi zic ca-i cam hacana.

Oare cui i-o mai pasa?


Lor, vedeti, le merge ghine,

Si chiar au cu ce-si sustine

Zilele lor brici senine.


Asta e: inca mai tine!

Amageli, tactici meschine,

S-aiba ei obrazuri fine,

Votati da fraieri ca tine.


- In ciuda regimului cel drept si adivarat, instalat la putere pa hirtie in giudetul nost\' baronat, prin Piata Moldavei tartor a ramas dubiosul Gigiu Jiapca.

Fara sa se sinchiseasca da ceva sau da cineva, omul profita de starea da haos si provizorat de pe-acolea (saful oficial actual cica

n-ar avea nici macar liceul, ci doar o suxpecta scoala prefesionala da specialist in montatul taurilor!) tragindu-si partea din incasari si din produse.

A ajuns, cica, inclusiv la performanta greu da egalat, ori macar apropiat da ea, ca aprovizioneste resteorantele pe care le fregventeste cu avint.

De nu mai puteti, va doare?

Iaca singura scapare:

Tipati cit puteti da tare:

Bre, hotia-i tot mai mare!

Noi nu ai avem scapare?


- Intrebarea da la Puls, zice scurt ca a ajuns:


Daca lupta s-a transat, sutzul iar il fac scapat?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.